Provocarea abundenței de 21 de zile

Tehnicile de amplificare a energiei abundenței și prosperității în viața noastră sunt întotdeauna un subiect de mare interes, așa încât în vara acestui an (iunie 2022) am derulat pe Facebook Provocarea abundenței de 21 de zile, creată în jurul amestecului de uleiuri esențiale Abundance.

Dacă ai mai citit postările și articolele mele, probabil știi că îmi place să ofer noi perspective asupra modului în care uleiurile esențiale ne susțin în procesul de dezvoltare psiho-emoțională și evoluție spirituală, ajutându-ne să ne descoperim și să ne manifestăm întregul potențial.

De această dată, am decis să adun într-un singur loc informațiile publicate inițial într-o serie de nouă postări pe grupul meu de aromoterapie Aroma Wellness by Sanda Calciu – sănătate pentru trup și suflet. Dat fiind că sunt destul de multe informații, acest articol va avea două părți. În acest fel, vei putea avea acces la aceste informații valoroase și le vei putea aplica oricând dorești pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, pe toate planurile.

Îți recomand să parcurgi cu inima deschisă acest program de abundență de 21 de zile și până la final, dar și ulterior, este posibil ca el să îți aducă multe conștientizări și schimbări profunde în relația ta cu abundența.

Alegeri inspirate îți doresc!

Suntem în faza de creștere a Lunii (01.06.2022) – un moment propice pentru a începe proiecte și a le duce la bun sfârșit. Cu atât mai mult, cu cât ziua este încă în creștere până pe 21 iunie, la Solstițiul de Vară, care este cea mai lungă zi din an.

Așadar, vă propun o provocare de 21 de zile, exact până la Solstițiul de Vară. Este o perioadă fertilă și efervescentă, în care puteți să aduceți și să creșteți energia abundenței în viața voastră, cu ajutorul amestecului de uleiuri esențiale Abundance de la firma Young Living.

Ce trebuie să faceți:

Aplicați 1- 2 picături din amestecul de uleiuri esențiale Abundance pe tălpile picioarelor, în fiecare zi, timp de 21 zile.

Inhalați uleiul din palmele ținute căuș la nas, timp de 3 - 5 minute, de 1-2 ori pe zi.

Opțional (dar recomandat), rostiți afirmații despre abundență în timp ce inhalați uleiul esențial.

Săptămânal, puneți o picătură de Abundance în portofel și câte o picătură în fiecare colț al camerei, biroului sau cabinetului în care lucrați.

Opțional, pulverizați zilnic uleiul Abundance în camera în care stați sau lucrați.

Să vă fie viața Lumină și în Abundență!

Notă

Chiar dacă nu reușiți să vă alăturați acestei provocări în acest moment, puteți face acest ritual oricând, dar vă recomand să vă ajutați și de alte elementele favorabile care să vă susțină în acest proces, cum ar fi perioade cu o anumită energetică și semnificație (fazele Lunii, anumite alinieri sau evenimente astronomice etc.), elemente de feng shui, cristale sau grile de cristale, meditația, vizualizarea etc. Toate acestea vor potența energia și vor amplifica efectele acestui protocol.

Ce înseamnă abundența?

Există două concepte cheie pentru a înțelege abundența:

 1. Abundența este în interior. Este mai întâi un sentiment și abia apoi o cantitate – prin urmare, chiar dacă, din punct de vedere cantitativ, ceva este suficient, dacă nu simțim sau nu ne bucurăm de acest lucru, atunci nu vom avea niciodată sentimentul că este din abundență.
 2. Dat fiind că abundența este în interior, ceea ce este abundent pentru voi s-ar putea să nu fie abundent pentru altcineva. Cu alte cuvinte, nimeni nu vă poate spune dacă experiența voastră de viață este abundentă – ține de fiecare dintre voi să decideți acest lucru.

Concepția generală este că abundența înseamnă doar prosperitate financiară (abundența și prosperitatea având, de altfel, sensuri diferite).

De fapt, abundența nu se referă doar la bani – înseamnă mult mai mult decât atât! Practic, abundența este un dar și un drept divin care ar trebui să se manifeste în toate aspectele vieții noastre: fizic (incluzând viața personală – corpul nostru, mediul în care trăim, comportamentul nostru, ceea ce avem – și viața profesională), mental, emoțional, financiar, relațional, spiritual, timp, acțiuni, împlinire personală.

Vă puteți analiza starea de abundență din viața voastră întrebându-vă:

 • Am parte de multă distracție în viață?
 • Primesc și ofer multă iubire?
 • Am o mulțime de prieteni?
 • Mă bucur de o stare bună de sănătate?
 • Există în viața mea o abundență de oportunități de carieră și proiecte creative?
 • Am din abundență bunuri materiale? – de ex, o casă în care îmi place să trăiesc, mâncare gustoasă etc.
 • Am parte de multe experiențe care mă ajută în dezvoltarea personală?

Prin urmare, pe parcursul celor 21 de zile, observați atent în ce domeniu al vieții voastre se manifestă abundența. Ea se poate manifesta sub formă de:

 •  timp de calitate petrecut cu familia și prietenii
 •  un cadou pe care îl primiți
 •  un curs la care participați gratuit
 •  o invitație într-o excursie last minute, pentru care nu mai plătiți bilet
 •  o mărire de salariu
 •  un împrumut recuperat
 •  niște bani pe care îi credeați pierduți și pe care îi găsiți în mod neașteptat
 •  o bucurie imensă
 •  o relație de iubire împlinită etc.

Viața este magie și plină de oportunități minunate – depinde doar de noi să le vedem și să le recunoaștem valoarea pe care o aduc în viața noastră!

Cum trecem de la o mentalitate a lipsei la o mentalitate a abundenței?

Acum câteva zile vă spuneam că abundența înseamnă mult mai mult decât bogăția financiară – putem avea din abundență o stare de bucurie, talent, voie bună, putere personală, încredere, ușurință, relații benefice etc.

Din păcate, tindem să ne concentrăm pe bani și lucrurile pe care ni le dorim, fără să recunoaștem ceea ce deja avem. Irosim prea mult timp, energie și resurse visând cu ochii deschiși la ceea ce ar putea fi, în loc să recunoaștem ceea ce suntem sau avem deja.

Concentrându-ne doar pe ceea ce vrem, de fapt îi spunem Universului că nu avem acel ceva, iar aceasta creează o energie de vibrație joasă – energia de lipsă.

Cum puteți ști dacă trăiți cu o mentalitate de „lipsă” vs. o mentalitate de „abundență”?

 • Vă este frică să dați fără să știți ce beneficii veți avea sau vreți să cunoașteți toate riscurile posibile înainte de a va angaja într-o acțiune, în loc să urmați ce vă îndeamnă inima.
 • Abordați în mod predominant munca și viața în mod mecanic, folosind doar logica/rațiunea și ignorând spiritul creativ, intuiția și adevăratele pasiuni.
 • „Încercați” prea mult, fără a renunța la nevoia de a deține controlul, de a avea dreptate sau de a vrea ca rezultatul să arate într-un anumit fel.

Afirmații pentru abundență

Cea mai eficientă metodă este să spuneți afirmații.

S-a dovedit că repetarea consecventă timp de minim 21 de zile (dar pentru rezultate durabile, se poate prelungi și până la 72 de zile) a unor fraze pozitive, construite la timpul prezent, care prezintă realitatea dorită, va crea, în timp, noi conexiuni neuronale și, implicit, noi hărți mentale care se traduc în noi convingeri și noi paradigme după care să funcționăm. Aceasta înseamnă, de fapt, schimbarea realității în care trăim!

Alegeți afirmații care să fie credibile pentru voi, care vă inspiră, vă dau încredere și vă motivează să întreprindeți acțiuni care vor aduce mai multă bogăție și abundență în viața voastră.

Pentru cele mai bune rezultate, vă recomand să integrați afirmațiile ca parte a ritualurilor zilnice, în timp de inhalați uleiul Abundance (din palme sau direct din sticluță). Spuneți-le cu voce tare imediat după trezire (când încă sunteți într-o stare de relaxare profundă) și apoi din nou seara, înainte de a merge la culcare.

Iată câteva afirmații pe care să le folosiți ca inspirație pentru a vă crea propriile afirmații:

 • Fluxul abundenței curge liber și cu ușurință în viața mea. Sunt abundență.
 • Sunt bogat/ă, prosper/ă și experimentez abundența în toate aspectele vieții mele.
 • Binecuvântez abundența și prosperitatea din viața mea, cu voia Domnului, spre binele meu suprem.
 • Manifest abundență și prosperitate în viața mea chiar acum.
 • Sunt un magnet puternic care atrage doar prosperitate, abundență și energii pozitive.
 • În fiecare zi găsesc noi modalități de a experimenta abundența.

Amestecul de uleiuri esențiale ABUNDANCE

Uleiul Abundance a fost creat pentru a crește biomagnetismul personal, forța câmpului electromagnetic care ne înconjoară. Această frecvență de vibrație mai înaltă influențează Legea Atracției, care guvernează tot ceea ce atragem în viața noastră prin intenții, gânduri, vorbe și acțiuni. Știiințific vorbind, ne amplifică puterea gândurilor prin stimularea electrică a somatoidelor și a celulelor și emite o frecvență care poartă încărcătura vibrațională specifică abundenței și prosperității.

Cu toate acestea, trebuie să fim atenți la efectele Legii Atracției, la ceea ce atragem în viața noastră prin ceea ce gândim, exprimăm și facem în fiecare moment. La nivel energetic, Sinele nostru radiază energia bogăției și abundenței, însă corpul mental (acel corp subtil din aură asociat cu nivelul vibrațional al gândurilor și proceselor mentale) influențează ceea ce manifestăm în plan fizic. Legea Atracției funcționează la nivel de emoție (inimă), nu de cuvinte (minte).

Prin urmare, atunci când gândurile, programele, schemele mentale și convingerile noastre sunt acordate la frecvența de vibrație a bogăției și abundenței, realitatea din jurul nostru va reflecta bogăția și abundența în viața noastră. Dacă însă energia emisă poartă amprenta lipsei, a sărăciei (gândim că ”nu este suficient”, ”nu îmi ajunge”, ”nu am destul”), exact această energie a lipsei și a sărăciei se va manifesta în viața noastră. 

Abundance EO Young Living

Cu alte cuvinte, dacă spunem că trăim în abundență atunci atunci când nu credem cu tărie acest lucru, nu facem decât să rostim cuvinte pozitive pe un fond emoțional negativ – și cum Universul răspunde la emoții, vom rezona cu acel egregor al lipsei și vom materializa acea stare de neîmplinire.

Formula uleiului Abundance conține 8 uleiuri esențiale folosite încă din antichitate de familiile regale și de aristocrați pentru a crea o stare de abundență și pentru a emite energia abundenței.

D. Gary Young le-a selectat atent, în funcție de proprietățile lor energetice și spirituale. Pentru a înțelege rolul lor și modul cum lucrează pe noi la nivel energetic și biochimic, le putem împărți în perechi:

PORTOCALE & GHIMBIR – echilibrul dintre a da și a păstra banii

 • Uleiul de portocale – crește apetitul, inclusiv acela de a cheltui bani, în acest fel ajutând la curgerea energiei banilor. Are un conținut bogat în d-limonene, un compus recunoscut pentru proprietățile puternic antioxidante, și ajută la menținerea regenerării celulare. Are efecte calmante, care combat astenia și depresia.
 • Uleiul de ghimbir – are efect de contracție (a nu mai cheltui excesiv). Susține și echilibrează sistemul digestiv, fiind un remediu cunoscut pentru stările de disconfort digestiv. Din punct de vedere emoțional, induce curaj.

CUIȘOARE & SCORȚIȘOARĂ – echilibrul dintre exuberanța manifestată în exterior și nevoia de protecție

 • Uleiul de cuișoare – are rol de protecție împotriva radicalilor liberi, iar din punct de vedere energetic, ne protejează averea și tot ceea ce deținem, facilitează conștientizarea. Susține sistemul imunitar și starea generală de bine.
 • Uleiul de scorțișoară – are o energie solară. Susține sistemul imunitar, induce bucurie și o stare de bine.

TĂMÂIE & SMIRNĂ – manifestarea principiului masculin (Dumnezeu Tatăl) și a principiului feminin (Dumenzeu Mamă)

 • Uleiul de tămâie – este bogat în compușii naturali sesquiterpene și acid boswellic. Combate ridurile și sprijină sistemul imunitar. Are efect antidepresiv și relaxant, facilitează accesarea unor stări elevate de conștiință.
 • Uleiul de smirnă – este un antioxidant foarte puternic, excelent pentru sănătatea pielii. Ne deschide mintea pentru a primi daruri/cadouri.

MOLID & PATCHOULI – axa verticală, conexiunea cu Cerul și Pământul

 • Uleiul de molid – conectează Cerul și Pământul, ne ancorează fizic. Are un miros dulce, de pământ, proaspăt și fructat, cu efect relaxant.
 • Uleiul de patchouli – are un puternic efect de ancorare. Are o aromă dulce și bogată și proprietăți benefice pentru piele. Restabilește echilibrul mental și emoțional și conferă energie mentală.

La nivel fizic, datorită proprietăților uleiurilor esențiale componente, amestecul Abundance poate fi deosebit de eficient în susținerea sistemului imunitar (aduce o abundență de sănătate).

Moduri de utilizare:

Se poate difuza, se aplică la încheietura mâinilor, în spatele urechilor sau pe gât, poate fi purtat ca parfum, se pot pune câteva picături pe cardul bancar, pe bordul mașinii, pe calculator, pe telefon, în portofel sau în poșetă pentru a atrage abundența.

Alte utilizări pentru uleiul Abundance

 • Acest amestec are un gust delicios și poate fi băut în amestec cu apă, ceai sau lapte vegetal (de exemplu lapte de orez sau de soia).
 • Este potrivit pentru terapie emoțională.
 • Se poate aplica pe chakre, folosindu-ne intenția pentru a crește fluxul energetic și funcțiile acestor centri, de exemplu pe cel de-al treilea ochi – pentru amplificarea intuiției, pe inimă – pentru a atrage, dar și a oferi mai multă iubire și romantism, pe creștetul capului – pentru a ne întări conexiunea cu Divinitatea și pentru a amplifica fluxul de energie pe care îl primim.
 • Uleiurile sale componente au proprietăți terapeutice valoroase (imunomodulatoare, antivirale, antiinfecțioase, antiîmbătrânire etc.), așa încât puteți folosi Abundance și pentru întărirea imunității și ca protecție împotriva virușilor.
 • Atunci când zugrăviți biroul sau cabinetul în care lucrați, amplificați energia magnetică a spațiului amestecând o sticluță de Abundance în vopsea.
...plus multe alte idei de folosire, pe care le găsiți în poza de mai jos:
Abundance - utilizari

Citește și partea a doua a articolului despre Provocarea abundenței de 21 de zile