De ce Young Living?

Întotdeauna voi spune că nu eu am ales uleiurile esențiale Young Living, ci ele m-au ales pe mine! Le-am descoperit la momentul potrivit, atunci când eram pregătită să îmi schimb stilul de viață și să adopt obiceiuri noi, benefice pentru sănătatea mea.

Chiar dacă nu știam nimic despre această companie atunci când mi-am creat contul de membru, ulterior, căutând intens informații despre aromoterapie și uleiuri esențiale, am înțeles de ce compania Young Living este considerată punctul de referință în lumea uleiurilor esențiale.

35815963350_02f8e56d8b_o

Lider mondial în cultivarea și distilarea uleiurilor esențiale

26880314105_ef3638fcd8_o

Standarde dincolo de standarde

8727369326_5bbb5e92c7_o

Experiență de peste 25 de ani în domeniu

11956642164_368dcd2108_o

Uleiuri esențiale 100% pure, de grad terapeutic

34860514224_8ae4534ce4_o

Proiecte umanitare și sprijinirea comunităților locale

Ferme și distilerii în întreaga lume

Young Living este singurul producător de uleiuri esențiale din lume care dispune de o rețea globală de ferme și distilerii proprii și în parteneriat cu producători locali. În acest fel, Young Living își respectă angajamentul asumat prin programul Seed to Seal, de a folosi exclusiv surse ecologice, practici agricole responsabile și procese de distilare atent controlate, care păstrează intacte puritatea și proprietățile active ale compușilor fitochimici.

Ce înseamnă uleiuri esențiale de grad terapeutic Young Living?

 

‘Grad terapeutic’ nu este o certificare propriu-zisă, ci un standard propriu de calitate, care garantează păstrarea intactă a purității, integrității și eficacității uleiurilor esențiale. Fiecare ulei esențial produs de Young Living conține cea mai mare concentrație de compuși naturali biologic activi, asigurând beneficii și efecte terapeutice maxime. Aceasta este promisiunea Young Living Therapeutic Grade™ (YLTG).

 

 

Seed to Seal – garanția calității Young Living

 

Young Living stabilește standardele de calitate în domeniu prin programul său unic Seed to Seal, care asigură puritatea uleiurilor esențiale în fiecare etapă a procesului, de la plantarea, cultivarea și recoltarea plantelor, până la distilarea, testarea și îmbutelierea fiecărui lot de ulei esențial, pentru a proteja astfel integritatea compușilor chimici delicați.

family-in-nature

Stil de viață natural și sănătos

healthy_home_bg

Echilibru și stare de bine

bigstock-Young-people-do-yoga-indoors-41218729-1200x800

Conexiune spirituală mai profundă

little-girl-and-mother

Grijă față de sănătatea ta și a celor dragi

Invită în viața ta energia vibrantă a plantelor în forma lor cea mai pură și lasă-te purtat într-o minunată călătorie senzorială, care îți va stimula simțurile și îți va revigora mintea, trupul și spiritul!

Începe cu setul Starter!

Alege unul din cele patru seturi de produse inteligent configurate, pentru a experimenta beneficiile unui stil de viață sănătos și armonios!

Basic 2019

BASIC STARTER

cu Stress Away și Orange
PSK Dewdrop 2019

PREMIUM STARTER

cu pulverizator
PSK Ningxia 2019

PREMIUM STARTER

cu NingXia Red
PSK Thieves 2019

PREMIUM STARTER

cu Thieves

Vrei să cumperi produsele cu 24% reducere?

Frankincense-2-1030x687

Creează GRATUIT un cont de Membru (wholesale) folosind ID 3537400 pentru câmpurile Sponsor și Enroller și vei primi reducere 24% la toate produsele, pe viață!

 

Dacă nu dorești să beneficiezi de această reducere și de celelalte facilități ale contului de membru, alege opțiunea Client cu amănuntul (retail).

 

Află aici mai multe detalii despre înscriere.

 

Activează-ți GRATUIT contul de membru!

YL__logo_W_white

 

Top 10 întrebări frecvente

Apasă pe întrebare pentru a citi răspunsul.

NU. Crearea unui cont de membru este gratuită în Europa. Nu este obligatorie achiziționarea unui set Premium Starter, însă dacă ești la început, acesta este cea mai avantajoasă modalitate prin care te poți familiariza cu uleiurile esențiale.

NU. Poți comanda oricâte produse și oricând dorești însă, pentru a-ți păstra calitatea de membru, trebuie să achiziționezi produse în valoare de 50 PV într-un an (PV = puncte valorice, echivalentul a aproximativ 55 de euro). Cerințele privind limitele minime ale comenzilor apar atunci când te înscrii în programul de loialitate Essential Rewards, care presupune o comandă lunară cu procesare automată, sau dacă dorești să începi să îți dezvolți propria afacere Young Living.

Programul Essential Rewards este un sistem prin care primești înapoi puncte recompensă, cu care ulterior poți lua gratuit produse Young Living. Poți afla mai multe despre programul Essential Rewards în acest articol.

Da și nu. Da, toate seturile de început conțin o sticluță de 5 ml din amestecul Stress Away și o sticluță de ulei esențial Orange+, dar nu toate seturile includ colecția premium de 10 uleiuri esențiale. Doar seturile Starter Premium cu pulverizator conțin această colecție, formată din 5 uleiuri esențiale pure și 5 amestecuri de uleiuri esențiale.

Aici intervine rolul consultantului tău, adică eu, dacă vei dori să te înscrii folosind ID-ul meu de membru! Rolul meu va fi să te învăț cum să folosești aceste uleiuri esențiale în mod eficient pentru tine și familia ta. Nu sunt medic sau aromoterapeut certificat DAR îți pot spune unde să cauți cele mai bune informații. Îți voi oferi sfaturi ori de câte ori vei avea nevoie și îți voi fi alături pentru a mă asigura că experiența ta în lumea aromoterapiei nu va fi copleșitoare. În plus, vei face parte dintr-o comunitate extraordinară pe Facebook, unde poți afla o mulțime de informații utile despre cum să folosești uleiurile esențiale în viața de zi cu zi.

NU. Este alegerea ta dacă dorești să vinzi produse, însă nu este obligatoriu. Știai că 92% dintre membrii Young Living nu sunt interesați deloc de componenta de business, ci cumpără produsele doar pentru uz personal? Indiferent ce vei decide, întotdeauna vei beneficia de reducerea de 24%, la toate produsele Young Living! Dacă însă vei dori să devii distribuitor independent, îți voi oferi toate instrumentele și resursele pe care le am la dispoziție pentru a te ajuta în construirea afacerii tale. De asemenea, te vei alătura grupului nostru privat de consultanți, unde vei avea acces la o mulțime de sfaturi și idei care te vor sprijini în acest proces.

NU, în niciun caz! Tu doar trebuie să le povestești prietenilor tăi ce efecte benefice au avut uleiurile esențiale în viața ta iar ei, dacă vor dori să se înscrie, își vor crea propriul cont de membru pentru a comanda produse. Young Living livrează produsele direct din depozitele sale, deci nu ai nevoie să îți faci un stoc și nici nu este necesar să trimiți colete cu produse persoanelor care au făcut o comandă.

Este adevărat că uleiurile esențiale Young Living au un cost ridicat și, desigur, există și alți producători pe piață, însă este o diferență majoră între produsele Young Living și celelalte mărci în ceea ce privește concentrația, intensitatea aromei și efectele obținute. Unul dintre cei mai importanți factori este puritatea. La fel cum fructele și legumele crescute bio au un preț mai mare pentru că sunt calitativ superioare, au gust mai bun și mai multe proprietăți nutritive, tot așa și puritatea uleiurilor esențiale determină un cost mai ridicat al acestora, deoarece provin din surse organice și necesită o tehnologie costisitoare pentru a păstra cea mai mare concentrație de compuși activi și proprietățile terapeutice nealterate. Datorită angajamentului pe care Young Living și l-a asumat prin programul Seed to Seal, poți fi sigur că vei avea întotdeauna produse naturale 100% pure, de cea mai bună calitate.