Acceptarea abundenței

Tot ceea ce ne trebuie este deja acolo, disponibil pentru noi. Există deja destul și chiar mai mult decât suficient!

Vi se pare greu să acceptați acest adevăr?

Prima oară când am aflat despre asta, am fost contrariată – cum poate fi adevărat, dacă eu nu am ceea ce îmi doresc aici și acum? Și, cu toate acestea, la un alt nivel, ceva în mine știa că acesta este un mare Adevăr – totul în Univers ni se oferă cu și din abundență. Trebuie doar să observăm cu atenție, să acceptăm și să ne dăm voie să fim ”în flux”, acționând conform Voinței Divine și eliberați de atașamente.

A învăța să acceptăm tot ceea ce este în viața noastră, bun sau mai puțin bun (după judecata noastră) este o practică puternică de conștientizare și de întărire a puterii interioare, care ne cultivă recunoștința și credința.

La fel se întâmplă și cu abundența – trebuie cultivată această mentalitate și conștientizare a abundenței care ne înconjoară și pe care este nevoie să o invităm și să o acceptăm în viața noastră.

Ne îndoim de existența abundenței, ba chiar ne negăm dreptul divin de a avea acces și de a ne bucura de ea, deoarece nu ne considerăm suficient de buni sau de demni pentru a avea parte de ea.

Ne subminăm singuri, pedepsindu-ne să fim doar spectatori, în timp ce Universul ne trimite permanent semne, oameni, situații și resurse care ne pot îmbogăți existența – doar că nu le acceptăm, pentru că noi condiționăm ce primim și, mai ales, modul în care primim.

Ne alimentăm fricile, rănile și vinovăția de a simți fericire și implinire. Mai degrabă alegem să rămânem solidari cu cei din neam, cu strămoșii noștri (arborele genealogic), cu toți cei care nu au avut parte de abundența pe care o dorim pentru noi, pentru că simțim, la nivel inconștient, că ar fi o formă de trădare față de ei.

Ne trăim existența în convingeri limitative și paradigme care ne perpetuează sentimentul de lipsă și starea de nemulțumire, în loc să ne lărgim perspectivele și să țintim spre obiective și visuri înalte.

Acceptarea abundenței ca drept al nostru divin înseamnă renunțarea la condiționare (adică doar ceea ce vrem, sub forma pe care o vrem), iar aceasta permite eliberarea de frici și blocaje interioare.

Este o stare de spirit care pune în mișcare energii și care ne crește frecvența de vibrație până la punctul în care ne deschidem spre abundența universală, ne aliniem cu fluxul ei și lăsăm aceste energii să curgă liber și cu ușurință în structurile noastre.

Pentru a aduce în noi starea de acceptare necondiționată, vă recomand amestecul de uleiuri esențiale Accceptance.

Aplicați mai întâi uleiul Abundance la încheietura mânilor, apoi aplicați deasupra uleiul Acceptance, cu intenția clară de a accepta toate formele de abundență pe care Universul vi le oferă în fiecare zi.

Amestecul de uleiuri esențiale ACCEPTANCE

Acest amestec de uleiuri esențiale a fost creat cu scopul de a stimula mintea să se deschidă și să accepte lucruri noi în viață, favorizând sentimentul de acceptare de sine, a celorlalți și a situațiilor cu care ne confruntăm, indiferent de greutățile întâlnite. Atunci când se dorește rezolvarea unei probleme fizice, este nevoie mai întâi de acceptarea situației la nivel emoțional pentru a facilita procesul de vindecare.

Conține 18 uleiuri esențiale simple, într-o bază de ulei de migdale: coriandru, mușcată, bergamotă, tămâie, lemn de santal Royal Hawaiian, neroli, grefruit, mandarină, mentă dulce, lămâie, chiparos albastru, davana, limetă kafru, ocotea, iasomie, mușețel german, ylang ylang, trandafir.

Are o frecvență de vibrație de aproximativ 102 MHz.

Acceptance EO Young Living

Proprietăți emoționale:

  • Ajută la la gestionarea schimbării și a stresului asociat procesului de schimbare, precum și la depășirea etapei de negare sau de tergiversare, conferind sentimentul de siguranță și de încredere că avem capacitatea de a depăși toate provocările. Pentru a putea vedea clar realitate, pentru a accepta cine suntem în acest moment și contextul în care ne aflăm, este nevoie să ne calmăm agitația minții, provenită dintr-un sentiment acut de furie, frustrare sau rezistență. Abia apoi putem avansa cu încredere pe calea evoluției personale, către țeluri mai înalte.
  • Atunci când este inhalat sau difuzat, induce o stare de relaxare și claritate la nivel mental, promovând sentimente de încredere și curaj pentru a depăși aceste blocaje interioare, născute din refuzul și neputința de a accepta diversitatea lumii, imperfecțiunile, neajunsurile, eșecurile sau chiar unicitatea ființei noastre. Renunțând la obiceiul de a ne compara cu ceilalți, la control și la efortul de a impune altora modelul nostru de gândire, vom putea atinge starea de liniște, mulțumire și împlinire interioară.
  • Ne ajută să acceptăm orice situație sau sentiment de abandon, dependențe, alcoolism, rușine, conștientizare de sine, echilibru, trădare, amărăciune, vină, sentimentul de a fi învins, negare, disperare, iertare, uitare, frustrare, ură, obsesivitate, copleșire, milă de sine, sentimente pozitive, purificare, respingere, neliniște, tristețe, respect de sine, senzația de securitate, distanțare, conștientizare spirituală și tranziții.

Moduri de utilizare:

Se difuzează folosind un pulverizator cu ultrasunete; se masează pe zona ficatului (atunci când ficatul este plin de toxine, mintea și emoțiile sunt letargice), în spatele urechilor și pe piept, pe față, deasupra inimii, pe gât, pe timus și la încheietura mâinilo; poate fi aplicat pe chakra sacrală; se poate purta ca parfum sau apă de colonie.

Colțul abundenței și prosperității 

Pentru practicanții Feng Shui, colțul prosperității este o zonă care atrage energia bună în viața noastră și este foarte importantă într-o casă și la locul de muncă. Încă din cele mai vechi timpuri, nobilii și oamenii bogați din China foloseau acest colț ca o amuletă puternică. Din acest motiv, dacă doriți să activați energia abundenței si prosperității în viața voastră, este bine să țineți cont și de practicile acestei străvechi științe chineze.

Potrivit hărților Feng shui, colțul prosperității este colțul din stânga al casei sau al unei camere, aflat pe diagonală față de ușa de la intrarea în casă sau în camera respectivă. La locul de muncă, colțul prosperității este acel loc situat din stânga, în diagonală față de intrarea principală.

Pentru a activa energia în aceste locuri, aduceți forța vitală vibrantă a elementului Lemn și a elementului Apă în colțul prosperității. Astfel, plantele, în special cele cu frunze rotunjite și cele care dau fructe, respectiv acvariile sau fântânile mici cu apă curgătoare, care stimulează prosperitatea și energia și simbolizează banii, sunt potrivite pentru a reprezenta aceste elemente în colțul prosperității.

De asemenea, puteți plasa aici o grilă de cristale pentru abundență și prosperitate financiară, folosind unul sau mai multe tipuri de cristale care au proprietatea de a activa această energie. Printre cele mai eficiente cristale în acest scop sunt citrinul, pirita, jadul verde, aventurinul verde, ochiul de tigru, agatul mușchi și cuarțul de stâncă.

Feng-Shui - coltul abundentei

Curățarea energetică a spațiului

În Feng shui se spune că în colțurile camerei/casei se strânge multă energie și aceste zone au o mare putere asupra fluxului abundenței (fiecare colț are un impact, într-un mod simbolic).

Asigurați-vă că niciunul dintre colțurile casei și, respectiv, ale camerelor nu are energie stagnantă și nu este întunecat sau plin de praf. Ca o soluție rapidă pentru a pune energia în mișcare, bateți din palme în colțurile fiecărei încăperi, apoi faceți o curățare energetică și animați acele zone.

Deschideți ferestrele și folosiți-vă de puterea plantelor pentru a curăța casa de energiile stagnante și de joasă vibrație care persistă în urma unor conflicte, supărări, persoane care v-au vizitat etc. Fumigația cu frunze de salvie este o metodă de purificare energetică foarte puternică; se pot folosi și frunze de rozmarin, lemn de palo santo sau tămâie.

Abia după ce ați eliberat colțurile camerelor de energii stagnante, puteți să picurați uleiul Abundance în fiecare colț, pentru a crește frecvența de vibrație a spațiului și pentru a amplifica forța de atracție, acționând ca un magnet pentru abundență și prosperitate financiară.

Puteți pune uleiul Abundance și pe cadrul ușii camerei de lucru, biroului sau cabinetului în care vă desfășurați activitatea.

solstitiul de vara

Iată-ne ajunși la finalul provocării de 21 de zile! (21 iunie 2022)

Au fost 21 de zile de expandare a energiei noastre către abundență și prosperitate, de conștientizare a importanței ritualurilor, de onorare a acestor forțe universale pentru a le putea aduce și amplifica manifestarea în viața noastră.

În această perioadă, sper că ați reușit să simțiți efectele transformatoare ale uleiului Abundance. El ne poate ajuta să atingem mai ușor această stare a abundenței interioare și să ne recalibrăm la nivel mental pentru a accepta, a primi și a ne bucura de fluxul abundenței în viața noastră.

Astăzi este Solstițiul de vară - un moment astronomic și un portal energetic puternic, în care celebrarăm fertilitatea pământului pe măsură ce totul înflorește și începe să dea roade felurite.

Solstițiu înseamnă „soare nemișcat”, prin urmare este o ocazie pentru a ne opri din ritmul nostru haotic și, de a rămâne în pace și nemișcare, pentru a sărbători acest punct înalt al Soarelui, care ne oferă cu cu generozitate focul și lumina sa creatoare – atât exterioară, cât și interioară.

În același timp, este și un moment bun renunțăm la ceea ce nu ne mai servește, să ne îndreptăm către ceea ce ne hrănește sufletul.

Pentru aceasta, ca ființe energetice, putem lucra cu plante purificatoare pentru a curăța energiile vechi ale trecutului și cu spiritele Pământului și ale Soarelui pentru a aduce mai multă fertilitate și expansiune în viața noastră, indiferent dacă ne dorim mai multă bogăție financiară, dragoste, timp petrecut cu familia, călătorii sau inspirație.

Prima zi de vară astronomică este, de asemenea, un moment favorabil pentru a lucra cu cristale. Onorați energia acestui eveniment special creându-vă propriul ritual cu plante sacre, uleiul Abundance și cristale asociate chakrei plexului solar (citrin, calcit sau aventurin galben).

Fie ca fiecare dintre voi să găsească cea mai mare abundență în această perioadă frumoasă și fertilă a anului și să luați cu voi aceste energii în restul anului!

Citește și prima parte a articolului despre Provocarea abundenței de 21 de zile