Ce este tehnologia ZYTO?

Tehnologia inovatoare de scanare ZYTO, bazată pe biocomunicare, presupune efectuarea de măsurători ale corpului cu ajutorul unui dispozitiv de scanare a mâinii, prin ‘interogarea’ corpului și înregistrarea răspunsurilor acestuia. Bioscanarea este o procedură nedureroasă, neinvazivă și perfect sigură pentru copii și adulți, deopotrivă.

Dispozitivul ZYTO de scanare a mâinii este singurul echipament pentru măsurarea răspunsului galvanic al pielii autorizat de FDA (Agenția de Reglementare a Alimentelor și Medicamentelor din SUA), fiind încadrat ca dispozitiv medical clasa II 510k. 

Această tehnologie a fost special concepută pentru a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra factorilor care influențează starea de bine, în vederea adoptării unor decizii personalizate legate de sănătate și wellness.

Scanarea prin biocomunicare ZYTO oferă informații valabile în momentul prezent, evidențiind atât dezechilibrele cu care se confruntă corpul, cât și suplimentele, practicile și terapiile complementare care au capacitatea de a ajuta organismul să își redobândească echilibrul la nivel fizic și emoțional.

Prin scanări regulate, se pot identifica tendințe sau aspecte care necesită o atenție deosebită, cu impact semnificativ asupra sănătății și stării de bine.

Tehnologia ZYTO nu are rolul de a diagnostica sau trata boli sau afecțiuni, ci oferă o înțelegere mai bună a nevoilor corpului și a factorilor care pot contribui la o stare mai bună de sănătate.

Cum funcționează bioscanarea ZYTO?

Tehnologia ZYTO folosește fizica cuantică și răspunsul galvanic al pielii, o tehnologie consacrată de biocomunicare, pentru a măsura fluctuațiile conductivității electrice a pielii. Acestea pot indica schimbări legate de starea de sănătate, starea emoțională sau echilibrul corpului.

Persoana își așează mâna pe dispozitivul de scanare a mâinii, software-ul ZYTO trimite stimuli către corp folosind semnături digitale, care sunt reprezentări ale unor elemente din realitate precum suplimente nutritive, organe și sisteme ale corpului, factori de mediu, toxine sau emoții, iar fluctuațiile răspunsului galvanic al pielii sunt măsurate și interpretate.

Rezultatele analizei ZYTO reflectă starea de bine la nivel fizic și emoțional, precum și zonele care ar putea avea nevoie de reechilibrare. De asemenea, raportul oferă o imagine asupra modului în care corpul a reacționat la semnăturile digitale ale produselor și terapiilor naturale, pe care le preferă și cât de mult îl ajută acestea să diminueze efectele stresului asupra corpului.

balance-plain_1024x1024

Tehnologie revoluționară de evaluare, pentru decizii de wellness mai bune

Află nevoile corpului tău și alege doar uleiurile esențiale și suplimentele de care ai nevoie!

ZYTO Balance este un instrument de screening pentru wellness, extrem de precis și dinamic. Software-ul oferă rapoarte ușor de înțeles, care includ informații despre markerii biologici cei mai afectați de stres, precum și produsele naturale cu cea mai mare coerență biologică, optim benefice corpului tău. Toate acestea te vor ajuta să iei decizii pertinente și mai rapide, care îți pot îmbunătăți semnificativ starea de sănătate și calitatea vieții.

4 sisteme de bază ale corpului

 • Sistemul de detoxifiere
 • Sistemul gastrointestinal
 • Sistemul hormonal/endocrin
 • Sistemul imunitar

6 aspecte ale stilului de viață

 • Dieta și nutriția
 • Inflamația 
 • Hidratarea
 • Stresul mental/emoțional
 • Somnul
 • Stresul toxic

Soluții de wellness cu rol de echilibrare

 • Uleiuri esențiale și suplimente nutritive Young Living

 • Practici holistice

 • Terapii complementare

 • O alimentație compatibilă cu corpul tău

 • Aparatul nostru ZYTO Balance este configurat pentru a scana produsele Young Living.

De ce să folosești aromoterapia împreună cu ZYTO Balance?

Corpul uman este o structură foarte complexă, multidimensională și super inteligentă, care nu poate fi abordată doar la nivel fizic. Prin asocierea dintre bioscanarea ZYTO și aromaterapia holistică, vei avea parte de o experiență complexă, care se adresează tuturor aspectelor ființei tale - fizic, mental și emoțional. 

Cui se adresează?

happy familly

Tuturor persoanelor, indiferent de vârstă

Celor care care pun sănătatea pe primul loc

Celor care acționează proactiv pentru atingerea obiectivelor de wellness

Celor care vor să descopere emoțiile aflate la baza dezechilibrelor

Celor care abordează sănătatea în mod holistic

Celor care doresc să crească eficiența procesului terapeutic

Ce beneficii vei avea cu ZYTO Balance?

Raport personalizat

Vei primi un raport personalizat cu analiza stării tale de echilibru la nivel fizic și emoțional.

Plan de wellness individualizat

Vei primi un plan personalizat cu produsele de wellness (uleiuri esențiale și suplimente Young Living), precum și practicile și terapiile complementare recomandate pe baza coerenței tale biologice.

Clarificări și îndrumare

Vei primi clarificări privind rezultatele și îndrumare din partea mea, pentru a te ajuta iei decizii benefice pentru sănătatea ta.

Înțelegere și claritate

Vei dobândi o înțelegere mai bună și claritate în ceea ce privește stările cu care te confrunți și nevoile corpului tău.

7 motive pentru care ar trebui să faci o scanare ZYTO

Începând cu anul 2004, de la dezvoltarea tehnologiei ZYTO, sute de mii de oameni din întreaga lume au beneficiat de bioscanări cu sistemele profesionale ZYTO (Balance, Select, Elite, EVOX).

Află care sunt principalele 7 motive pentru care ar trebui să faci periodic o bioscanare ZYTO Balance.

Întrebări frecvente

Cât de sigură este tehnologia?

Cât de precise sunt rezultatele?

La ce interval ar trebui repetată scanarea?  

Află aici răspunsul la cele mai frevente întrebări despre tehnologia ZYTO.

Pentru a afișa subtitrarea în limba română, alege limba accesând opțiunea Auto-translate din meniul Settings
Solicită o ședință de scanare ZYTO în București!