Ascultă-ți corpul și oferă-i sănătatea și echilibrul de care are nevoie!

Hai să facem un exercițiu de imaginație: cum ar fi să poți înțelege limbajul inconștient al corpului tău și să afli de ce are nevoie pentru a fi sănătos și în echilibru? L-ai asculta? Cum ar fi să poți descoperi din timp dezechilibrele cu care se confruntă organismul tău și să afli care sunt suplimentele la care răspunde cel mai bine? I-ai da ce are cu adevărat nevoie? Ai decide să acționezi din timp și să îi oferi susținerea necesară?  

Corpul uman este un univers fascinant, un mecanism cu un design complex și o inteligență proprie, ale cărui elemente componente sunt interconectate, acționând în strânsă dependență unele față de altele. Între sistemele și celulele sale există o comunicare constantă, esențială pentru funcțiile vitale de bază precum mișcarea, creșterea și vindecarea, toate acestea având loc la nivel subconștient. În fiecare moment, sute de mii de celule se nasc și mor și milioane de procese biochimice și fiziologice se derulează simultan cu o precizie uluitoare, fără ca noi să fim conștienți de ele.

Pentru a rămâne sănătos, corpul se adaptează permanent la condițiile de mediu aflate în continuă schimbare, utilizând căile sale interne de comunicare pentru a direcționa resursele disponibile în vederea menținerii echilibrului sau a stării de homeostazie.

Din păcate, cei mai mulți oameni tind să își neglijeze sănătatea, astfel încât ajung în punctul în care se îmbolnăvesc, apar diferite simptome, iar apoi efortul de se recupera poate fi lung și anevoios. Simple acțiuni cum ar fi mai mult somn, o hidratare mai bună și un aport de suplimente naturale pot ajuta corpul să facă față acestor provocări, dar sunt situații când este nevoie de mai mult de atât. Prin urmare, nu ar fi mai simplu să poți preîntâmpina orice simptome și să ajuți corpul să își păstreze echilibrul natural? Dar cum poți face asta în modul cel mai eficient și benefic pentru organism?

Adevărul este că, pentru a răspunde în mod eficient nevoilor corpului tău, mai întâi trebuie să înțelegi cauzele reale ale dezechilibrelor fizice și emoționale cu care te confrunți și abia apoi să acționezi – nu punctual, doar pentru a combate simptomele, ci în mod holistic, la nivel cauzal, acordând atenție tuturor aspectelor ființei tale (fizic, mental, emoțional și spiritual) și alegând acele suplimente, practici și terapii complementare optim benefice pentru tine.  

Aici intervine ZYTO, tehnologia de ultimă generație bazată pe biocomunicare – o metodă de scanare și evaluare energetică a corpului, care oferă informații specifice despre diferiți parametri fiziologici interni și modul în care organismul reacționează la stres. Toate acestea alcătuiesc o imagine cuprinzătoare a stării tale de bine, pe baza căreia se poate întocmi un program personalizat pentru o sănătate echilibrată.

Simplu, fără teste dureroase, fără proceduri invazive.

Ce înseamnă biocomunicarea ZYTO?

bigstock-217651135-e1591959328153

Biocomunicarea, în general, este știința comunicării între sau în interiorul ființelor vii, cum ar fi animale, plante, microorganisme și fungi.

În cazul tehnologiei ZYTO, atunci când vorbim de biocomunicare ne referim la schimbul de informații dintre un computer și o persoană. În ziua de astăzi există numeroase dispozitive care efectuează măsurători ale corpului prin ‘interogarea’ corpului și înregistrarea răspunsurilor acestuia, cum ar fi tensiometrul, electrocardiograful, termometrul sau glucometrul. Cu toate că ZYTO nu este un instrument de diagnosticare, modul de funcționare este același.

Principiul care stă la baza tehnologiei ZYTO este utilizarea unor senzori electrodermali pentru a analiza răspunsul galvanic la nivelul pielii (un parametru al funcției glandelor sudoripare) și pentru a evidenția mici fluctuații ale conductivității cutanate, care pot indica schimbări legate de starea de sănătate, starea emoțională sau echilibrul corpului.

Această tehnologie este aceeași cu cea utilizată de poligraf (numit și ‘detectorul de minciuni’), care monitorizează modificările abia perceptibile ale activității glandelor sudoripare, cauzate de o stare intensă de excitare la nivel emoțional (pe care majoritatea oamenilor o trăiesc în mod inconștient atunci când spun ceva despre care știu că nu este adevărat).

Așadar, biocomunicarea ZYTO este o formă de biofeedback, care se bazează pe ideea că, atunci când conștientizăm modificările produse în funcțiile corporale, le putem manipula și influența prin diferite metode și acțiuni concrete. Cu alte cuvinte, cu cât avem mai multe informații despre corpul nostru, cu atât vom putea lua decizii mai bune pentru a ne influența starea generală de bine.

Cum funcționează bioscanarea ZYTO?

zyto-header

Interfața dintre corp și software-ul de biocomunicare ZYTO este dispozitivul de scanare a mâinii, un dispozitiv medical clasa II avizat de FDA (Food and Drug Administration – Administrația pentru Reglementarea Alimentelor și Medicamentelor din SUA).

Așezarea mâinii pe cele 6 puncte de contact permite programului software să deruleze un bio-chestionar prin care ‘adresează întrebări’ corpului și înregistrează ‘răspunsurile’ acestuia, măsurând răspunsul galvanic al pielii. Mai precis, în timpul scanării, programul transmite în corp impulsuri energetice subtile, de joasă frecvență, la care organismul reacționează în mod pozitiv sau negativ, determinând modificări în conductivitatea pielii. Prin intermediul dispozitivului de scanare, aceste fluctuații sunt măsurate și trimise înapoi la computer pentru analiză și interpretare, în acest fel obținându-se informații personalizate despre dezechilibrele fizice și emoționale ale persoanei testate.

Sistemul de scanare ZYTO este unic prin faptul că structurează scanările în ‘bio-chestionare’, care sunt secvențe complexe de ‘semnături digitale’ sau ‘articole virtuale’, ce constitue reprezentări codificate digital ale unor elemente din viața reală.

Acestea variază de la reprezentări ale organelor și sistemelor corporale, la factori de mediu, substanțe bio-chimice și emoții, respectiv produse și practici holistice folosite pentru echilibrarea organismului, cum ar fi suplimente, uleiuri esențiale, alimente sau terapii complementare.

Spre deosebire de un chestionar obișnuit, care folosește mintea conștientă, acuratețea datelor obținute prin această metodă este mult mai mare datorită eliminării filtrului mental, care poate genera răspunsuri subiective. În plus, dat fiind că provin direct din corp, informațiile sunt specifice, individuale și extrem de precise.

Ce scanează tehnologia ZYTO Balance?

Evaluarea sănătății cu ZYTO Balance oferă o imagine cuprinzătoare a stării de sănătate și a stilului tău de viață, indicând cu mare precizie factorii care pot afecta buna funcționare a principalelor sisteme ale corpului și metodele prin care le poți susține și reechilibra.

 

În primul rând, tehnologia ZYTO analizează diferiți parametri care au legătură cu 4 sisteme de bază ale corpului:

 

 • sistemul de detoxifiere
 • sistemul gastrointestinal
 • sistemul hormonal/endocrin
 • sistemul imunitar

Pentru fiecare din aceste patru sisteme există anumiți factori de stres de tip fiziologic, nutrițional, emoțional și de mediu, care pot afecta buna funcționare a organismului. De asemenea, prin evidențierea factorilor perturbatori, precum metalele grele, glifosatul, apa contaminată, fungii, paraziții sau bacteriile, evaluarea ZYTO te ajută să faci alegeri mai conștiente legate de mediul de viață, pentru a putea limita impactul acestor factori asupra stării tale de sănătate.

În afara celor patru sisteme corporale, bioscanarea ZYTO Balance analizează și 6 aspecte ale stilului de viață, care au un impact major asupra echilibrului general al organismului:

 • dieta și nutriția
 • hidratarea
 • inflamaţia (procesele inflamatorii)
 • stresul mental/emoțional
 • somnul
 • stresul toxic
scanare sisteme corporale

O caracteristică foarte importantă este aceea că tehnologia de screening cutanat ZYTO Balance poate măsura răspunsul organismului la diferite emoții. Aceasta înseamnă că vei afla care este sursa dezechilibrelor din corpul fizic și vei primi soluții de rezolvare a problemelor la nivel cauzal.

Nu în ultimul rând, ZYTO Balance scanează sute de articole virtuale stabilizatoare (în acest caz, produsele Young Living și servicii de terapie complementară), determinând care dintre acestea au capacitatea de a readuce factorii de stres în zona de siguranță și echilibru, acolo unde corpul îi poate gestiona singur.  

Ce informații se obțin?

La finalul scanării, analiza programului software este prezentată sub forma unui raport care reflectă starea ta de bine la nivel fizic și emoțional, precum și zonele care ar putea avea nevoie de reechilibrare. Raportul evidențiază factorii de stres (numiți și stresori’) pentru organism, precum și articolele virtuale reprezentând soluții și remedii naturale în raport cu care răspunsul corpului indică o coerență sau preferință biologică, comparativ cu valoarea de referință stabilită inițial. 

Important: scanarea Zyto nu poate fi utilizată pentru diagnosticarea sau tratarea afecțiunilor medicale, iar rezultatele nu înlocuiesc tratamentul medical sau medicamentele. Trebuie să îți consulți întotdeauna medicul cu privire la orice problemă de sănătate care te afectează. Ceea ce îți poate oferi scanarea Zyto este o înțelegere mai bună a nevoilor corpului și a factorilor care pot contribui la o stare mai bună de sănătate.

biomarkeri & produse

Astfel, raportul ZYTO prezintă informații personalizate referitoare la:

 • cele patru sisteme de bază pentru menținerea sănătății (sistemul de detoxifiere, sistemul gastrointestinal, sistemul hormonal/endocrin și sistemul imunitar)
 • starea energetică a organelor
 • starea energetică a coloanei vertebrale și a dinților
 • starea principalelor meridiane energetice
 • factorii de stres care afectează dieta și alimentația, nivelul de hidratare și calitatea somnului (de exemplu: metale grele, enzime digestive, bacterii probiotice, paraziți și toxine, vitamine și minerale, câmpuri electromagnetice etc.)
 • principalii factori care cauzează procese inflamatorii în corp
 • starea emoțională actuală – ce emoții afectează negativ organele și sistemele corpului (adevărata cauză a afecțiunilor fizice)
 • tipurile de toxine care afectează cel mai mult corpul
 • uleiurile esențiale și suplimentele Young Living, precum și practicile și terapiile complementare cele mai eficiente pentru a contracara impactul factorilor de stres evidențiați (de ex. homeopatie, acupunctură, terapia cranio-sacrală, reflexoterapie, meditație, sport, programe de detoxifiere etc.)
 • sfaturi practice despre stilul de viață de zi cu zi, cum ar fi menținerea hidratării sau cum și când sunt indicate exercițiile fizice.
receptionist-and-client-with-ZYTO-report

Ce trebuie să știi despre ședința de evaluare ZYTO:

 • Nu este necesară o pregătire prealabilă, cum ar fi să ții post în ziua anterioară.
 • Programul software necesită completarea prealabilă a unor date personale (nume, gen, adresa de e-mail, numărul de telefon), pentru a putea păstra legătura și pentru a-ți putea trimite ulterior raportul prin e-mail.
 • Dacă ai mâinile reci sau dacă ai aplicat recent o cremă de mâini, este posibil să fie nevoie să te speli pe mâini pentru a le încălzi. În plus, cu cât pielea este mai bine hidratată, cu atât dispozitivul de scanare poate măsura mai ușor răspunsul galvanic al pielii.
 • Conectarea la dispozitiv nu necesită înlăturarea bijuteriilor sau oprirea telefonului mobil.
 • Scanarea propriu-zisă durează aproximativ 5 minute (poate dura mai mult pentru copiii mici).
 • Copiii sub 18 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau un tutore.
 • La finalul scanării, vom analiza împreună raportul, în care sunt incluse și recomandări specifice privind uleiurile esențiale și suplimentele nutritive Young Living pe care ar fi indicat să le folosești în perioada următoare. Discuția de clarificare poate dura până la 60 de minute și va include, de asemenea, un plan personalizat cu recomandări privind utilizarea produselor și modificări ale stilului de viață, care te pot ajuta să îți îmbunătățești starea de sănătate.
 • Raportul rezultat în urma scanării ZYTO va fi trimis pe adresa ta de e-mail, după finalizarea sesiunii.
 • În funcție de persoana testată și de problemele de sănătate abordate, se recomandă repetarea scanării după 4-6 săptămâni, pentru a monitoriza evoluția markerilor biologici după efectuarea protocolului cu produsele recomandate.
 • Dacă dorești, poți alege să cumperi produsele Young Living recomandate în urma bioscanării, beneficiind de reducerea de 24% acordată membrilor Young Living*. Cu toate acestea, nu există nicio obligație în acest sens - alegerea îți aparține!

*Produsele pot fi achiziționate cu 24% reducere înregistrându-te ca membru/distribuitor Young Living. Vei beneficia de avantajele contului de membru și de îndrumare din partea consultantului în ceea ce privește utilizarea uleiurilor esențiale, ori de câte ori vei avea nevoie.

Crearea unui cont este gratuită și nu implică nicio obligație ulterioară!

Apasă pe poze pentru a le vizualiza la rezoluție mare

ZYTO flyer_Obosit sa ghicesti
ZYTO flyer_Cum functioneaza_resized

Solicită o ședință de scanare ZYTO în București!