Uleiuri esentiale YL

Uleiuri simple și amestecuri de uleiuri esențiale

Tot ceea ce se întâmplă la Young Living are la bază puterea uleiurilor esențiale. Ele dau forță vitală misiunii Young Living de a schimba viețile oamenilor în bine. Descoperă aromele unice, cu potențial transformator, ale uleiurilor esențiale 100% pure, de grad terapeutic, susținute de promisiunea exclusivă Seed to Seal®! 

 

Uleiuri esențiale simple

Amestecuri de uleiuri esențiale

Uleiuri cu aplicator roll-on

massage

Uleiuri pentru masaj

Amplifică puterea masajului prin intermediul amestecurilor unice de uleiuri esențiale create special pentru momentele de relaxare și pentru revigorarea simțurilor.

 

Alege uleiuri pentru masaj

young-living-everyday-oils-essentials
Seturi și colecții

Selecțiile unice de uleiuri și amestecuri de uleiuri esențiale, asociate în mod armonios de experții Young Living, te vor ajuta să experimentezi starea de bine în fiecare zi.

 

Descoperă seturile și colecțiile de uleiuri esențiale

thieves

Produse de îngrijire personală și de uz casnic

Elimină substanțele chimice toxice și restabilește echilibrul și sănătatea mediului ambiant folosind produse din ingrediente 100% naturale, infuzate cu uleiurile esențiale. Produsele dezvoltate de Young Living reprezintă o alternativă naturală și eficientă pentru produsele de de îngrijire și de curățare tradiționale, fiind perfect sigure pentru întreaga familie. De la pasta de dinți și gelul de mâini, până la detergentul și soluțiile de curățat, casa ta ar trebui să fie locul de unde începe starea ta de bine.

 

Broșura Gama de produse Thieves®

ART 2

Frumusețe naturală

Adevărata frumusețe se află în interiorul nostru. Invită în viața ta puterea uleiurilor esențiale și descoperă-ți frumusețea naturală prin intermediul produselor pentru baie și îngrijire corporală, create doar din ingrediente naturale infuzate cu uleiuri esențiale pure! Alege produsele preferate din gama de produse premium, care conține creme și seruri, șampoane, geluri de duș, loțiuni, deodorante și săpunuri pentru întreaga familie, pentru o viață mai sănătoasă, lipsită de substanțe chimice nocive.

 

Produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și a părului

Broșura Gama de produse ART®

5-day nutritive cleanse

Nutriție sănătoasă și stare de bine

Un organism sănătos este un organism armonios și echilibrat. Susține-ți sănătatea, energia și vitalitatea fizică și mentală cu ajutorul suplimentelor infuzate cu uleiuri esențiale de grad terapeutic! Indiferent dacă este vorba de multivitamine și minerale naturale, aport vital de antioxidanți, purificare sau revitalizare, organismul tău se va bucura de toate beneficiile oferite de aceste formule nutritive complexe îmbogățite cu uleiuri esențiale pure.

 

Flyer NingXia Red

Gama Slique pentru controlul greutății

Suplimente alimentare

seedlings

Young Living Seedlings

În fiecare zi, părinții iau sute de decizii pentru sănătatea și fericirea familiei lor și, cu atâtea opțiuni la îndemână, de multe ori este dificil să facă cele mai bune alegeri. Gama Young Living Seedlings ™ este proiectată pentru a-i ajuta pe părinți să găsească produse pure, delicate, infuzate cu uleiuri esențiale sigure pentru bebeluși, pentru a oferi cea mai bună îngrijire celor mai mici și mai vulnerabili membri ai familiei. Formulele ușoare au efect de hidratare, calmare și hrănire a pielii delicate a bebelușilor și conțin doar ingrediente naturale pe bază de plante și uleiuri esențiale pure (Lavandă, Coriandru, Bergmotă, Ylang Ylang și Mușcată), fiind benefice pentru bebeluși chiar din prima zi de viață.

 

Broșura Seedlings™

savvy minerals

Produse de machiaj Savvy Minerals

O femeie inteligentă alege calitatea atunci când vine vorba de frumusețe. De aceea, gama Savvy Minerals by Young Living™ este creată doar cu ingrediente naturale premium de cea mai bună calitate, care te vor face să te simți fabulos în piela ta! Produsele de machiaj pe bază de pudră minerală ușoară asigură o aplicare netedă și perfectă și sunt pigmentate cu minerale obținute în mod natural, care îndeplinesc standardele superioare ale ingredientelor Young Living. Fiecare ingredient este atent selecționat, pentru a oferi pielii tale toată protecția și beneficiile unui machiaj natural, fără substanțe sintetice, parfumuri, coloranți sau vopseluri sintetice. Indiferent de situație, Savvy Minerals îți pune în valoare frumusețea și naturalețea.

 

Ghid de produse Savvy

Aria

Pulverizatoare

Descoperă puterea transformatoare a aromelor intense, difuzând uleiurile esențiale Young Living cu ajutorul aparatelor speciale cu pulverizare la rece. Potrivite pentru orice spațiu și orice situație, acestea te vor ajuta să te bucuri de beneficiile aromoterapiei cu uleiuri esențiale acasă, la birou sau în călătorie.

 

Alege pulverizatoare și accesorii

Pentru a comanda uleiurile esențiale Young Living cu reducere de 24%, accesează link-ul de înscriere și creează-ți un cont gratuit, folosind ID 3537400 (achiziționarea unui set Premium Starter este facultativă). Mai multe detalii poți citi aici.

 

Dacă nu dorești să beneficezi de reducere, alege opțiunea Client cu amănuntul (retail) pentru a comanda produsele la preț întreg.