”Cât mă costă?” – aceasta este, probabil, prima întrebare pe care o vei pune atunci când te gândești să te înscrii la Young Living. Răspunsul este: NIMIC! Nu ești obligat să cumperi nimic. Cu toate acestea, ar fi păcat să ai un cont și să nu îl folosești, deoarece vei pierde avantajele oferite la achiziționarea produselor, cu atât mai mult dacă îndeplinești anumite cerințe privind volumul comenzilor. Pe scurt, cea mai bună modalitate de a obține uleiuri esențiale și, în același timp, de a beneficia de reduceri și produse gratuite este să îți creezi un cont pe site-ul Young Living.

În primul rând, trebuie să știi că ai două opțiuni prin care poți cumpăra atât uleiuri esențiale Young Living, cât și alte produse naturale pe bază de uleiuri esențiale: în calitate de Membru (wholesale), având acces direct la prețuri reduse și beneficii suplimentare, sau în calitate de Client cu amănuntul (retail), ca un consumator obișnuit, fără alte avantaje. Dacă încă te mai gândești ce variantă ți se potrivește, te asigur că cel mai avantajos este îți creezi un cont de Membru, deoarece așa vei avea întotdeauna 24% discount față de prețurile de listă. Iar surprizele nu se opresc aici!

Ce trebuie să știi:

• Înscrierea este simplă, rapidă și GRATUITĂ (în Europa nu este obligatoriu să comanzi un kit la înscriere);
• NU trebuie să ai comenzi cu o valoare minimă sau cu o anumită frecvență;
• NU ești obligat să vinzi sau să distribui produse.

Ce beneficii ai dacă devii Membru Young Living:

• Primești la fiecare comandă o reducere de 24%, la orice produs;
• Ai posibilitatea să câștigi comisioane și bonusuri suplimentare;
• Poți alege să participi în programul de loialitate Essential Rewards (Recompense Esențiale), care îți va aduce alte reduceri și beneficii exclusive;
• Dacă dorești, poți să îți dezvolți propria afacere de SUCCES.

Ești interesat să beneficiezi de avantajele contului de Membru? Atunci te invit să îți creezi, în doar câțiva pași, un cont GRATUIT:

1. Accesează aici pagina de înscriere de pe site-ul Young Living. 

2. Selectează contul de Membru.

3. Completează formularul de înscriere, selectând țara în care locuiești și limba în care dorești să se afișeze informațiile din contul tău.

4. Verifică dacă în câmpurile Sponsor ID și Enroller ID este afișat nr. 3537400 – acesta este numărul meu de membru Young Living și în acest fel îți voi putea fi consultant.

5. La pasul următor poți deja selecta un Starter Kit, dacă dorești. Pentru Europa, achiziția unui set de început este facultativă. Cu toate acestea, îți recomand să alegi setul Premium Starter, cea mai avantajoasă variantă pentru a începe să folosești uleiuri esențiale (mai multe informații vei găsi în acest articol). Cel mai bine ar fi să îl comanzi ulterior din Biroul tău virtual, cu documentația în limba română.

6. De asemenea, vei fi întrebat dacă dorești să activezi programul de loialitate Essential Rewards (află care sunt beneficiile acestui program în articolul De ce sa ne inscriem in programul ER). Îți recomand să îl activezi chiar de la prima comandă pentru a avea acces la beneficiile asociate însă, dacă nu ești interesat, poți oricând să îl activezi ulterior.

7. Completează formularul cu datele tale personale, apoi alege un nume de utilizator, o parolă și un PIN.

8. Bifează opțiunea aplicabilă (Persoană juridică sau Persoană fizică) și acordul tău referitor la ”Termeni și condiții”. Apasă butonul “Acceptare și continuare”, verifică încă o dată informațiile introduse și apoi finalizează creearea contului.

9. Imediat vei primi pe e-mail un mesaj cu toate datele tale de identificare ca membru Young Living, care include și un număr unic de membru (ID). Pentru a-ți putea accesa și administra contul, vei avea nevoie de numele de utilizator, parola, PIN-ul din 4 cifre și ID-ul de membru, așa încât notează-ți aceste informații.

 

Registration form 1
Registration form 2
Registration form 3

Îți urez bun venit alături de noi, în comunitatea iubitorilor de uleiuri esențiale Young Living!

La scurt timp după finalizarea înscrierii, vei primi de la mine un e-mail cu materiale informative, care te vor ajuta să te bucuri din plin de aceste esențe minunate. De asemenea, vei avea acces la o comunitate online foarte activă, dedicată uleiurilor esențiale Young Living.

Dacă ai nelămuriri sau întrebări, nu ezita să îmi trimiți un mesaj la adresa armonieuleiuriesentiale@gmail.com și îți voi răspunde cu drag la întrebări.

Întrebări frecvente

Apasă pe întrebare pentru a citi răspunsul.

În calitate de membru, vei beneficia de o reducere de 24% față de prețul de listă, pentru orice produs comandat. În plus, doar așa ai ocazia să achiziționezi seturile promoționale de inițiere (Starter kits). Îți recomand să alegi setul Premium Starter, cea mai avantajoasă variantă, care conține 12 sticluțe de uleiuri esențiale și un difuzor. Vei primi produse de top la aproape jumătate de preț!

De asemenea, pe măsură ce vei folosi uleiurile și vei povesti familiei și cunoscuților  despre experiențele tale cu uleiurile esențiale, ai posibilitatea (doar dacă dorești!) să devii Distribuitor Independent și să obții comisioane atunci când alte persoane se vor înscrie și vor cumpăra uleiuri Young Living. Aceasta este o modalitate excelentă de a plăti produsele pe care le comanzi pentru tine și familia ta sau chiar de a obține un venit suplimentar. În cazul în care te gândești să începi o afacere cu Young Living, te rog să mă contactezi prin e-mail sau să îmi lași un mesaj pe pagina de contact. Te voi ajuta și te voi îndruma pas cu pas în construirea afacerii tale!

NU! Nu trebuie să vinzi sau să distribui produse altor persoane. Pur și simplu, statutul de membru înseamnă că vei beneficia de avantajele oferite și vei economisi întotdeauna 24% din prețul produselor comandate, la fiecare comandă, pe viață. În plus, ai posibilitatea oricând să recomanzi uleiurile în cercul tău de cunoscuți, pe Facebook sau între prieteni, și în scurt timp îți poți dezvolta propria afacere doar povestind altora despre efectele minunate ale uleiurilor esențiale!

NU! Nu trebuie să faci comenzi minime lunare pentru a te bucura de beneficiile statutului de membru. Tu decizi când, în ce cantitate și cu ce frecvență comanzi și, cel mai important, întotdeauna vei plăti cu 24% mai puțin decât dacă ai achiziționa produsele respective la preț cu amănuntul.

NU! Nu există nicio taxă anuală, pentru niciuna dintre opțiunile de înscriere (membru/ client cu amănuntul). În plus, pentru Europa, înscrierea este gratuită și achiziționarea unui kit este facultativă la crearea unui cont. Singura condiție pentru a menține contul activ este să cumperi produse în valoare de 50 PV (aproximativ 55 euro) într-un an. Chiar și în cazul în care contul devine inactiv, poți oricând plasa o comandă de 50 PV pentru a-l reactiva, fără taxe de penalizare. De asemenea, nu există costuri suplimentare sau taxe ascunse. Costul transportului va fi afișat separat, la finalizarea comenzii, iar valoarea acestuia diferă în funcție de greutatea coletului și de statut (membru sau client cu amănuntul).

DA! Prin programul Essential Rewards (Recompense Esențiale) ai parte de costuri reduse de transport, puncte cadou pentru uleiuri gratuite și multe alte beneficii! În plus, în fiecare lună vei avea acces la promoții extraordinare, constând în produse cadou, atunci când valoarea comenzii atinge anumite praguri valorice.

Ești pregătit să alegi beneficiile contului de membru?

Creează-ți un cont GRATUIT aici!

YL__logo_W_white

Pentru a comanda uleiurile esențiale Young Living cu reducere de 24%, accesează link-ul de înscriere și creează-ți un cont gratuit, folosind ID 3537400 (achiziționarea unui set Premium Starter este facultativă). Mai multe detalii poți citi aici.

 

Dacă nu dorești să beneficezi de reducere, alege opțiunea Client cu amănuntul (retail) pentru a comanda produsele la preț întreg.