De ce să folosești aromoterapia împreună cu ZYTO Balance? 

Corpul uman este o structură foarte complexă, multidimensională și super inteligentă, care nu poate fi abordată doar la nivel fizic. Prin asocierea dintre bioscanarea ZYTO și aromaterapia holistică, vei avea parte de o experiență complexă, care se adresează tuturor aspectelor ființei tale - fizic, mental și emoțional.

Aromoterapia este una dintre cele mai blânde și eficiente terapii holistice, având potențialul de a oferi un stil de viață echilibrat și armonios.

Expresie perfectă a inteligenței naturii, uleiurile esențiale au fost folosite în scop terapeutic și de vindecare încă din antichitate. Astăzi, datorită miilor de studii științifice efectuate în întreaga lume, știm că uleiurile conțin compuși fitochimici bioactivi cu proprietăți biologice și farmaceutice valoroase, care explică versatilitatea, efectele și beneficiile lor – adesea spectaculoase – pentru sănătate. Efectele uleiurilor esențiale sunt deopotrivă complexe și subtile, datorită structurii lor moleculare care poate conține până la 300 - 400 de compuși bioactivi ce acționează atât la nivelul organelor și sistemelor corpului (hormonal, endocrin, imunitar, digestiv, circulator etc.), cât și asupra funcțiilor cerebrale, emoțiilor și stărilor de conștiință.

Beautiful_Hands

În același timp, multe uleiuri esențiale sunt adaptogene, ceea ce înseamnă că se adaptează nevoilor corpului și reglează funcțiile acestuia prin amplificarea sau inhibarea acelor funcții aflate în stare de dezechilibru, ajutând astfel corpul să facă față mai eficient stresului la care este supus.

Prin urmare, aromoterapia peste o terapie complementară eficientă, care în multe situații poate înlocui cu succes terapiile convenționale bazate pe medicamente de sinteză, oferind o alternativă blândă și neinvazivă la acestea.

Cu toate acestea, pentru a avea efectele terapeutice dorite, este important ca uleiurile esențiale să fie de grad terapeutic – 100% pure, nediluate sau adulterate cu substanțe chimice și obținute prin metode de prelucrare cât mai puțin invazive (de obicei, prin distilare la abur sau presare la rece), care păstrează toate proprietățile terapeutice ale plantelor.

Adoptând un stil de viață sănătos și echilibrat, care integrează uleiuri esențiale și suplimente infuzate cu uleiuri esențiale (acestea având și rolul de a crește gradul de absorbție al nutrienților și principiilor active ale plantelor), vei avea multiple beneficii pentru sănătatea și starea ta de bine.

Natura are o forță de regenerare extraordinară, trebuie doar să ai încredere în inteligența și capacitatea organismului de a se vindeca!

Kit8

De ce să ai încredere în produsele Young Living?

De peste 25 de ani, compania Young Living este lider global în producerea uleiurilor esențiale de grad terapeutic, având cea mai mare expertiză în domeniu. Programul său Seed to Seal (‘De la sămânță la sigiliu’), unic în industrie, este implementat atât în fermele și distileriile proprii, cât și în fermele partenere, oferind garanția calității uleiurilor pe tot parcursul procesului de fabricație. De la selectarea și cultivarea semințelor, la recoltarea și procesarea plantelor și, în cele din urmă, la îmbutelierea uleiurilor în sticluțe, fiecare etapă este atent monitorizată iar fiecare lot de ulei esențial este testat de zeci de ori atât în laboratoarele proprii, cât și în laboratoare terțe independente, pentru a se asigura că uleiurile păstrează toți compușii activi prevăzuți prin standardele riguroase de calitate Young Living.

Cumpără produsele recomandate de bioscanarea ZYTO!

YL__logo_W_white

Produsele pot fi achiziționate cu 24% reducere înregistrându-te ca membru Young Living. Vei beneficia de avantajele contului de membru și de îndrumarea consultantului în ceea ce privește utilizarea uleiurilor esențiale, ori de câte ori vei avea nevoie.

Crearea unui cont este gratuită și nu implică nicio obligație ulterioară! Achiziționarea unui set Premium Starter este facultativă. Mai multe detalii poți citi aici.