Aromoterapia

Uleiurile esențiale – darul prețios al naturii

masaj

Abordare holistică

Influență benefică asupra sănătății fizice, mentale, emoționale și spirituale

DNA-1024x815

Inteligență vie

Activarea mecanismelor de autoreglare și autovindecare ale organismului

Oils-With-Ingredients2

Sinergie

Putere de acțiune amplificată a combinațiilor de uleiuri esențiale, comparativ cu efectul uleiurilor individuale

 

Aromoterapia este cea mai blândă formă de terapie complementară, care contribuie la redobândirea și menținerea unei stări de sănătate optime la toate nivelurile ființei  noastre. Cu o istorie de peste 5000 de ani, practicată de toate marile civilizații ale lumii antice, știința folosirii uleiurilor esențiale este astăzi  mai actuală ca oricând. Datorită proprietăților tămăduitoare și frecvențelor înalte de vibrație, aceste esențe pure au efectele profund transformatoare asupra noastră, ajutând corpul și spiritul să își regăsească starea de sănătate, echilibru și armonie.

 

Beneficiile aromoterapiei

  • Induce o stare de calm și relaxare

  • Reduce nivelul de stres

  • Stimulează funcțiile cognitive

  • Crește nivelul de energie și vitalitate

lavender-2662229_960_720
  • Stimulează sistemul imunitar

  • Sprijină buna funcționare a sistemelor corpului

  • Favorizează un somn liniștit și odihnitor

  • Sprijină procesul natural de vindecare

”Natura este singurul loc în care miracolele nu doar se întâmplă, ci se întâmplă tot timpul.” - Thomas Wolfe

Ce sunt uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale sunt fluidul viu din interiorul plantei, care îi conferă acesteia proprietățile de regenerare, oxigenare și imunizare. Ele conțin molecule microscopice capabile să pătrundă în toate celulele până la nivelul ADN-ului și să producă efecte benefice asupra organismului, stimulând sistemele sale naturale de vindecare.

Utilizate de mii de ani ca remedii pentru diferite afecțiuni fizice și psiho-emoționale, în ritualuri de îngrijire a corpului, în ceremonii religioase și pentru a facilita experiențe mistice, uleiurile esențiale au captat atenția oamenilor de știință, care astăzi redescoperă cu fascinație puterea tămăduitoare a uleiurilor esențiale. Odată cu renașterea interesului pentru un stil de viață simplu și natural, în general, și pentru terapiile naturiste pe bază de plante, în particular, uleiurile esențiale se bucură în prezent de o popularitate din ce în ce mai mare, redobândind recunoașterea pe care o merită.

Importanța calității

Majoritatea uleiurilor comercializate pe piață conțin aditivi sau compuși chimici sintetici, provin din a doua sau a treia distilare sau au fost distilate prin metode care compromit proprietățile compușilor fitochimici. Din acest motiv, uleiurile de calitate inferioară sau contrafăcute nu vor avea niciodată efecte terapeutice, ci dimpotrivă, ar putea fi chiar toxice.

În schimb, un ulei esențial de grad terapeutic are cea mai mare concentrație posibilă de compuși naturali biologic activi, care îi conferă o aromă bogată, profundă, și este viu din punct de vedere energetic, fiind capabil să restabilească echilibrul și funcția normală a sistemelor slăbite ale corpului. Aroma, chimia și frecvența de vibrație a uleiului, toate contribuie la efectele sale terapeutice unice, care sunt determinate de aspectele întregului proces de producție:

 

Uleiurile esențiale

59057730_m

Darul vindecător al naturii

distilling-lavender-st-maries-idaho-farm

Metode de obținere a uleiurilor esențiale

essentialoilaccessories-rollerball.1

Modalități de utilizare a uleiurilor esențiale

dropper

Tot ce trebuie să știi despre diluarea uleiurilor esențiale

topical

Scurt ghid pentru utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale

Folosește puterea vindecătoare a naturii și începe chiar acum să te bucuri de beneficiile unui stil de viață natural, cu ajutorul uleiurilor esențiale de grad terapeutic!