Începând cu anul 2004, de la dezvoltarea tehnologiei ZYTO, sute de mii de oameni din întreaga lume au beneficiat de bioscanări cu sistemele profesionale ZYTO (Balance, Select, Elite, EVOX).

ZYTO Balance este o tehnologie nedureroasă și neinvazivă de screening, care evaluează starea de echilibru a celor patru sisteme de bază ale corpului (sistemul de detoxifiere, sistemul gastrointestinal, sistemul hormonal/endocrin, sistemul imunitar) și a principalelor șase aspecte ale stilului de viață (dieta și nutriția, hidratarea, inflamaţia, stresul mental/emoțional, somnul, stresul toxic), oferind suport pentru decizii de wellness mai bune. Sesiunile de scanare durează doar câteva minute, însă rezultatele obținute sunt cu adevărat revelatoare.

În cazul în care te întrebi de ce să recurgi la această metodă de evaluare a sănătății, te invit să afli care sunt principalele 7 motive pentru care ar trebui să faci periodic o bioscanare ZYTO Balance:

Cât de conștient/ă ești de faptul că toată lumea are anumite limitări și blocaje în ceea ce privește comunicarea verbală? Gândește-te la un copil mic care este întrebat cum se simte și vei realiza cât de dificil îi este să vorbească explicit despre ceea ce simte. Chiar și în cazul adulților, folosirea celor mai potrivite cuvinte pentru a-și explica stările fizice sau emoțiile poate fi o provocare. În plus, în relația medic-pacient/ terapeut-client, chiar dacă ar exista o comunicare foarte bună, de obicei tot există un decalaj între percepție și realitate în ceea ce privește conceptul de wellness sau starea de bine și calitatea vieții.

Biocomunicarea este o metodă revoluționară care elimină barierele comunicării verbale, accesând informații din zone profunde ale corpului tău. Tehnologia ZYTO scanează o multitudine de semnături digitale la care organismul răspunde în mod autonom. Nu există loc pentru erori, deoarece corpul răspunde direct, instantaneu, pe măsură ce fiecare element este introdus. Prin urmare, informațiile obținute sunt imparțiale, nefiltrate de mintea conștientă.

Corelând informațiile transmise pe cale verbală cu cele oferite de bioscanările ZYTO Balance, vei avea acces la informații valoroase care îți pot dezvălui multe aspecte inedite și utile cu privire la starea ta de sănătate și calitatea vieții, în general.

Să îți faci griji pentru sănătatea ta sau a unei persoane dragi poate fi un lucru incredibil de stresant. În afară faptului că uneori este greu să exprimi în cuvinte ceea ce simți, sunt momente în care corpul se confruntă cu stimuli și factori generatori de stres pe care este posibil să nu îi conștientizezi cu adevărat. Simți că ceva nu este în regulă, dar nu știi exact care este cauza.

Avantajul biocomunicării este că are loc la nivel subconștient, prin urmare se elimină problema barierelor comunicării verbale și incertitudinea legată de mesajele pe care ți le transmite corpul. Tehnologia ZYTO permite colectarea de date precise cu privire la dezechilibrele fizice și emoționale cu care te confrunți, factorii care îți afectează cel mai mult corpul, precum și coerența ta biologică în raport cu anumite soluții de wellness, cum ar fi uleiuri esențiale, suplimente nutritive și terapii complementare, oferind informații valoroase pe baza cărora să poți lua decizii mai bune pentru sănătatea și starea ta de bine.

Conștientizând în mod regulat factorii de stres care te afectează și preferințele biologice ale corpului tău, vei elimina starea de incertitudine și îți vei putea îmbunătăți semnificativ calitatea vieții, deoarece vei știi exact unde și cum trebuie să acționezi pentru a-ți restabili echilibrul și pentru a-ți menține starea de bine pe termen lung.

Rapoartele rezultate în urma bioscanării ZYTO Balance îți oferă informații valoroase, care te ajută să faci alegeri de wellness optim benefice pentru tine. Prin colectarea datelor direct din corp, ZYTO îți poate aduce în atenție informații despre sănătatea și starea ta de bine, pe care poate nu le conștientizai înainte. Identificarea articolelor virtuale la care corpul a răspuns în mod neobișnuit (de exemplu, un anumit marker biologic sau o semnătură digitală care reprezintă un organ sau un sistem) îți oferă ocazia să înțelegi mesajele corpului, să descoperi care sunt cauzele posibile ale dezechilibrelor cu care se confruntă și să decizi pașii următori pentru a-ți redobândi starea de echilibru fizic și emoțional.

Există o soluție universal valabilă atunci când vine vorba de suplimente nutritive sau terapii complementare? Bineînțeles că nu! Există un set de principii și metode de bază care ar trebui adoptate de toată lumea, însă, în același timp, fiecare persoană este diferită și răspunde diferit la un anumit supliment, un anumit aliment sau un alt stimul extern. În nutriție, acest concept se numește bio-individualitate - mâncarea unei persoane poate deveni otravă pentru altcineva.

Cu bioscanările ZYTO Balance poți vedea efectiv modul în care corpul răspunde la introducerea semnăturilor digitale corespunzătoare suplimentelor, uleiurilor esențiale și terapiilor complementare. Tehnologia inovatoare ZYTO colectează și analizează răspunsurile unice ale corpului tău, care va răspunde pozitiv în raport cu anumite elemente, indicând o coerență biologică, sau, dimpotrivă, va răspunde negativ, indicând o aversiune biologică. Scanarea ZYTO clasifică aceste elemente, astfel încât vei vedea care sunt cele mai coerente și care au capacitatea de a aduce cei mai mulți markeri biologici în intervalul de referință, adică zona în care corpul poate gestiona singur factorii de stres.

Așadar, cunoscând preferințele corpului (coerența biologică), vei putea alege doar acele produse și practici de terapie alternativă care sunt capabile să răspundă nevoilor tale specifice în ceea ce privește sănătatea și starea de bine.

În fiecare an, americanii cheltuiesc aproximativ 35 de miliarde de dolari pe suplimente nutritive iar cei care folosesc intens astfel de produse ajung să cheltuiască sute sau chiar mii de dolari anual.

În general, oamenii cumpără și testează suplimente sau diferite terapii complementare bazându-se pe reclame sau pe recomandările unor persoane care au avut rezultate bune cu ele, însă de multe ori constată că nu funcționează pentru ei și le înlocuiesc cu altele. O astfel de abordare (încercare și eroare) este ca și cum ai cumpăra bilete la loterie în speranța că vei câștiga! 😊

În schimb, bioscanarea ZYTO Balance te ajută să identifici rapid produsele și terapiile complementare față de care corpul tău prezintă o coerență biologică, cu alte cuvinte, metodele cele mai în măsură să ajute corpul să își regăsească starea de echilibru sau homeostazia. Atunci când știi aceste informații, poți alege suplimentele și terapiile optim benefice ție, dintre alte zeci de opțiuni disponibile, în cunoștință de cauză. În acest fel, există o probabilitate mult mai mare ca investiția ta să aibă succesul scontat – îți va oferi beneficiile așteptate și, în același timp, vei economisi bani, deoarece nu vei mai testa toate celelalte produse sau terapii ineficiente pentru tine.

În plus, din moment ce corpul tău se schimbă în timp, repetarea în mod regulat a bioscanărilor ZYTO te va ajuta să îți adaptezi permanent planul de wellness, pentru a te asigura că îi oferi corpului tău cele mai eficiente soluții.

În fiecare moment, corpul tău consumă energie în efortul de a menține buna funcționare a organelor și sistemelor sale, precum și echilibrul milioanelor de procese biochimice și fiziologice care se derulează simultan cu o precizie uluitoare. Atunci când se confruntă cu diferite simptome sau afecțiuni, corpul își folosește energia vitală pentru a face față acestor noi provocări, ceea ce înseamnă că tu vei avea mai puțină energie pentru a-ți desfășura eficient activitățile zilnice. În acest caz, tehnologia ZYTO Balance te ajută să identifici metodele prin care poți ajuta corpul să își păstreze starea de bine și un nivel ridicat de energie.

În ziua de astăzi, din dorința de a-și îmbunătăți starea generală de sănătate, tot mai multă lume apelează la tehnologia smart pentru a monitoriza aspecte precum numărul de pași, ritmul cardiac sau caloriile arse. În mod similar, tehnologia ZYTO este capabilă să urmărească evoluția în timp a factorilor de wellness, colectând și analizând un volum mare de date, care oferă o imagine cuprinzătoare a stării tale de bine.

Urmărind cum au evoluat în timp markerii biologici și aspectele legate de stilul tău de viață, vei identifica diferite tendințe și tipare conturate de-a lungul timpului și te vei putea concentra doar pe acele zone pe care corpul nu le poate echilibra singur. În acest fel, vei putea acționa mult mai eficient, configurând un plan individualizat de wellness pentru menținerea sănătății și a stării tale de bine pe termen lung.