Site-ul Armonie cu uleiuri esențiale aparține unui Distribuitor Independent Young Living și cuprinde informații obținute din diferite surse online și offline.

Informațiile și produsele prezentate nu au scopul de a diagnostica, preveni, trata sau vindeca o boală sau afecțiune. Nu suntem medici iar afirmațiile cu privire la produsele Young Living nu au fost evaluate de FDA (Food and Drug Administration - Administrația pentru Alimente și Medicamente din S.U.A.) sau ANMDM (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România).

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau aveți o afecțiune, vă rugăm să consultați un medic sau un specialist terapeut înainte de a utiliza aceste produse în scop terapeutic. Dacă în prezent luați medicamente, vă rugăm să NU ÎNTRERUPEȚI tratamentul!

Informațiile furnizate pe acest site nu pot fi folosite împotriva autorului acestui site. Ele reprezintă ceea ce noi, în calitate de consumator și distribuitor independent al produselor Young Living, am ales să folosim în viața personală, ca parte integrantă a unui stil de viață natural. Prin urmare, informațiile au scop exclusiv informativ și educativ și sunt destinate doar să vă încurajeze să faceți propriile cercetări și analize referitor la proprietățile, eficacitatea și utilizarea corespunzătoare a uleiurilor esențiale, înainte de a lua o decizie cu privire la sănătatea și stilul dumneavoastră de viață.

Nu este indicat să faceți modificări în dieta dumneavoastră, să stabiliți un diagnostic medical sau să urmați un tratament pe baza acestor informații, fără să consultați în prealabil un medic sau un specialist terapeut. De asemenea, pentru a vă asigura că nu veți avea reacții neplăcute atunci când veți utiliza uleiuri esențiale, vă recomandăm să citiți acest articol despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale.

Toate sugestiile și recomandările de utilizare a uleiurilor esențiale se referă exclusiv la produsele Young Living și nu oferă nicio garanție asupra rezultatelor așteptate în cazul folosirii altor uleiuri esențiale, provenite din alte surse.

Dat fiind că folosim exclusiv uleiurile esențiale Young Living și avem deplină încredere în puritatea acestor produse, am ales să le utilizăm și intern, ca suplimente alimentare. Cu toate acestea, nu suntem în măsură să facem recomandări cu privire la administrarea internă a altor mărci de uleiuri esențiale, întrucât nu deținem informații referitoare la calitatea și gradul de puritate al acestora.

Mărturiile prezentate pe acest site reprezintă opiniile celor care le furnizează. Informațiile prezentate nu constituie o promisiune sau garanție pentru obținerea unor anumite rezultate în situația dumneavoastră specifică. Fiecare organism uman este unic și interacționează în mod diferit cu chimia uleiurilor esențiale, prin urmare efectele obținute în urma folosirii acestor esențe sunt diferite de la persoană la persoană. În plus, rezultatele pe care le veți obține vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita, la nivelul de angajament, gradul de asumare a responsabilității și abilitățile dumneavoastră, precum și alți factori neprevăzuți.

De asemenea, informațiile publicate pe acest site referitoare la bogăție, abundență, venituri, câștiguri, profit sau statut financiar personal au doar scop informativ. Informațiile pot oferi exemple din viață reală și/sau exemple ipotetice de rezultate posibile, care nu garantează în niciun fel ceea ce se va întâmpla în situația dumneavoastră specifică. Așa cum știți, rezultatele financiare depind de mai multe aspecte, incluzând atât factori previzibili, precum nivelul de angajament, gradul de asumare a responsabilității și abilitățile unei persoane, cât și factori neprevăzuți. Sunteți de acord că autorul acestui site nu este responsabil pentru succesul dumneavoastră sau lipsa acestuia. Încrederea pe care o acordați oricărei informații prezentate pe acest site se face pe propriul dumneavoastră risc.

Articolele individuale și informațiile preluate de pe alte site-uri reflectă opinia autorilor respectivi, care își păstrează drepturile de autor.