Essential Rewards 2

Dacă abia ți-ai creat un cont de membru sau ai mai cumpărat ocazional produse de pe site-ul Young Living, probabil ai auzit de programul Essential Rewards (Recompense esențiale) și te-ai întrebat ce înseamnă. În acest articol te invit să citești toate detaliile legate de acest program, care mie îmi place foarte mult. Sunt informații destinate în special persoanelor nou înscrise iar în cazul în care nu ai încă un cont de membru, nu schimba pagina! Află ce presupune acest program și, dacă îți trezește interesul, îl poți accesa de îndată ce îți creezi un cont pe site-ul Young Living. 

 

Știi acele programe unde prezinți la casă un card de fidelitate pe care acumulezi puncte cu care apoi poți achita produse? Ei bine, Young Living are un program similar pentru fidelizarea clienților, numit Essential Rewards (ER). Este un program de loialitate care constă într-o comandă lunară, procesată automat la o dată prestabilită, care te ajută să câștigi produse gratuite și să ai acces la diferite avantaje și beneficii. Nu există niciun cost pentru a te înscrie în acest program, singura condiție este ca valoarea comenzii lunare să fie de minim 50 PV (aproximativ 55 euro).

 

Notă: PV înseamnă puncte valorice (Points Value) sau volumul personal (Personal Volume) de produse comandate. În general, 1 PV = 1 $. Majoritatea produselor au aproximativ același preț ca valoarea lor exprimată în PV, dar există și câteva excepții, cum ar fi pulverizatoarele și uleiurile esențiale scumpe.

 

Participarea în programul Essential Rewards NU este obligatorie și nici necesară. Ca membru, poți beneficia în continuare de reducerile și promoțiile oferite membrilor. De fapt, poți să te înscrii în programul ER în orice moment, după cum poți renunța la el în orice moment, dacă nu mai dorești să faci comenzi lunare. Indiferent ce alegi, trebuie să știi că acest sistem are câteva beneficii cu adevărat deosebite, care îți vor răsplăti din plin loialitatea! 

 

Acest program este o opțiune excelentă dacă vrei să:

 

·       Câștigi credite pentru produse gratuite la toate comenzile ER, în plus față de discount-ul de 24% acordat membrilor Young Living! În fiecare lună, în funcție de vechimea în acest program, primești înapoi 10 - 25% din valoarea comenzii, sub formă de puncte recompensă, pe care le vei putea utiliza pentru a-ți achita produsele preferate la comenzile viitoare:

o   1 - 3 luni – rambursare în valoare de 10%

o   4 - 24 luni – rambursare în valoare de 20%

o   peste 25 de luni – rambursare în valoare de 25%

·       Beneficiezi de prețuri reduse pentru seturile exclusive de produse, la prețuri speciale, care nu se află în catalogul obișnuit de produse (de exemplu, setul Thieves Essential Rewards).

·       Ai tarife reduse la livrare - cu până la 40% mai mici decât prin comanda obișnuită.

·       Beneficiezi de expediere prioritară pentru produsele preferate.

·       Ai posibilitatea de a schimba sau anula comanda în contul tău, în orice moment înainte de data procesării automate.

·       Ai dreptul la bonusuri suplimentare, prin planul de compensații Young Living.

·       Primești cadouri de loialitate pentru 3, 6 și 9 și 12 luni de participare consecutivă în programul ER.

 

Programul ER - beneficii

Flexibilitate maximă

Întotdeauna, tu ești cel care decide ce produse să îți fie livrate în fiecare lună. De fapt, poți să te răzgândești și să schimbi comanda online ori de câte ori dorești , până la miezul nopții din ziua procesării automate. De asemenea, ai opțiunea să schimbi data la care vrei să se proceseze comanda în luna respectivă sau poți procesa comanda manual.

Te-ai răzgândit?

Nicio problemă, poți anula comanda ER în orice moment, dar trebuie să soliciți acest lucru departamentului asistență clienți. Acest lucru este important, pentru că simpla golire a listei de produse NU va anula procesarea automată, ci vei primi aceleași produse pe care le-ai comandat luna trecută!

Nu uita că poți decide oricând să anulezi participarea în programul Essential Rewards, fără niciun fel de penalități. Toate comenziile viitoare pe care le vei face vor fi prin intermediul comenzilor rapide (quick orders) și vei continua să beneficiezi de discount-ul de 24% pentru membri. Însă, renunțând la programul ER, vei pierde vechimea și, implicit, toate punctele bonus acumulate până la acel moment. Așadar, te sfătuiesc să cheltuiești punctele recompensă, înainte de a anula opțiunea Essential Rewards!

 

Vei putea să revii la participarea lunară în programul de loialitate oricând vei dori, dar vei începe din nou de la 10%, indiferent de vechimea avută anterior.

 

Economiseste cu ER

 

Când ar trebui să te înscrii în programul Essential Rewards?

 

Chiar de la prima comandă! Deși pe termen lung poate nu îți propui să comanzi produse în fiecare lună, este păcat să nu beneficiezi de facilitățile programului de loialitate chiar de la început, mai ales că ai oricând libertatea de a renunța la el.

 

Cu atât mai mult ar trebui să te gândești serios să te înscrii în programul de loialitate în momentul în care ajungi să faci comenzi în mod regulat sau dorești să îți refaci stocul de produse. Gândește-te la un lucru – dacă ești un membru activ, care comandă produse în valoare de cel puțin 55 de euro lunar și nu folosești încă facilitățile programului ER, de fiecare dată pierzi oportunitatea de a câștiga produse GRATUITE!

 

Poate că Essential Rewards (Recompense esențiale) este un nume sofisticat pentru comanda lunară cu livrare automată, însă eu îl consider mai degrabă un nume potrivit pentru ‘Investiția ta lunară în sănătate și armonie’ J  pentru că, de fapt, Young Living ne invită să acționăm concret și conștient pentru a ne îmbunătăți viața: este esențial pentru sănătatea noastră să comandăm și să folosim regulat produse foarte pure, cu valențe terapeutice, și în același timp suntem răsplătiți pentru aceasta!  

 

Poți deveni membru Essential Rewards în trei pași simpli:

1.     Îți creezi un cont de membru (distribuitor independent) Young Living.

2.     Completezi acordul Essential Rewards online, în Biroul tău virtual.

3.     Îți alegi produsele preferate sau setul/seturile speciale Essential Rewards, în valoare de minimum 50 de PV.

Începe acum! Creează un cont GRATUIT aici!

YL__logo_W_white

Întrebări frecvente

Apasă pe întrebare pentru a citi răspunsul.

 

Cu fiecare comandă Essential Rewards expediată, poți obține credite (puncte recompensă) pentru produse, într-un anumit procent din valoarea comenzii, în funcței de vechimea ta în program. Creditele sunt dobândite cu fiecare lună consecutivă de participare. Cu cât participi în program mai mult timp, cu atât primești recompense mai mari.

 

Trebuie să ai un cont de membru (wholesale) pentru a putea avea acces la programul Essential Rewards. Dacă nu ai încă un cont de membru, te poți înscrie aici. Apoi, din Biroul virtual, activezi opțiunea Essential Rewards (Recompense esențiale) din meniul vertical aflat în partea stângă a ecranului.

 

Poți utiliza punctele recompensă selectând produsele dorite pentru o comandă rapidă. În etapa confirmării modalității de plată, alegi opțiunea Puncte recompensă și apoi bifezi produsele pe care dorești să le achiți cu credite Essential Rewards. Alternativ, poți contacta departamentul asistență clienți (disponibil și în limba română), prin telefon sau e-mail.

Poți achita produse cu puncte recompensă imediat după prima comandă cu livrare automată, folosind comanda rapidă.

Majoritatea produselor Young Living pot fi utilizate pentru comenzile cu credite Essential Rewards, cu excepția celor marcate cu un asterisc (*) în lista cu prețuri pentru distribuitori, pe care o găsești în Biroul virtual, la secțiunea ”Resurse pentru membri”. Pe site-ul Young Living, produsele eligibile sunt marcate cu un steguleț albastru.

Poți folosi maxim 350 de puncte recompensă lunar pentru plata produselor eligibile, dar nu le poți utiliza pentru plata transportului.

În momentul folosirii creditului ER, vei avea în vedere valoarea în PV a produselor. De exemplu, dacă ai 50 de puncte bonus, le poți folosi pentru a achiziționa orice produs cu o valoare de maxim 50 PV Punctele pot fi folosite doar pentru produsele a căror valoare PV nu este redusă.

Cadoul gratuit se va adăuga la comanda ER care se procesează în luna imediat următoare celei în care s-a atins un prag de senioritate în program (luna 3/ 6/ 9/ 12). De exemplu, dacă împlinești 3 luni în noiembrie, vei primi cadoul la comanda ER din luna decembrie.

 

Un membru are dreptul de a primi o singură dată un cadou de loialitate, la fiecare perioadă de referință (3, 6, 9, 12 luni), cu excepția cadoului de loialitate anual (acordat după 24 de luni și apoi la fiecare 12 luni). Dacă se omite efectuarea unei comenzi ER într-o lună, contorizarea numărului de luni va reîncepe de la zero și nu mai poate beneficia din nou de un cadou de loialitate pe care l-a primit deja, dar se va califica pentru cadoul de loialitate acordat pentru următoarea perioadă de referință.

 

Tariful de transport pentru comenzile efectuate cu puncte recompensă este de € 4,99 (fără TVA), pentru produse de până la 25 kg.

Comenzile cu credit Essential Reward sunt expediate la adresa de livrare înregistrată în Biroul virtual, la secțiunea ”Profilul meu”. Asigură-te că adresa generală de livrare completată la profilul tău și adresa de livrare automată sunt actualizate. Ambele adrese pot fi modificate din Biroul virtual.

Pentru comenzile în care achiți cu puncte recompensă se va considera valoarea PV totală a produselor, indiferent dacă acestea se află la promoție în luna respectivă. Ocazional, unele produse de sezon pot fi achiziționate cu puncte recompensă. Pentru detalii, consultă lista de prețuri/ informațiile promoționale relevante sau contactează departamentul asistență clienți.

Creditele Essential Rewards (punctele recompensă) expiră după 12 luni, așadar, trebuie să le utilizezi în termen de 12 luni de la data la care le-ai obținut.

Trebuie să participi la programul Essential Rewards pentru a-ți utiliza punctele recompensă. Reține faptul că, în cazul în care vei anula participarea în acest program, totalul creditelor ER va fi resetat la zero.