PSK Ningxia 2019

Oferiți-ți o infuzie de energie cu un amestec delicios din fructe de goji, bogat în antioxidanți și substanțe nutritive, sucuri de fructe și uleiuri esențiale pure!

Creată pentru a susține starea de bine și pentru orice stil de viață, NingXia Red® este o băutură unică, care îți oferă energie și care te va ajuta să beneficiezi la maximum de fiecare zi. Acest set Starter include cele mai iubite produse din gama NingXia Red, inclusiv cel mai bine vândut supliment natural revitalizant, care îmbunătățește capacitățile cognitive – NingXia Nitro™. Produsele NingXia sunt foarte îndrăgite pentru efectele lor de energizare și stimulare a imunității.

De ce NingXia Red?

wolfberry 2

Fructele de goji

Crescute în provincia NingXia din China, fructele de goji au inspirat linia de produse NingXia dezvoltată de Young Living. Au efecte puternic antioxidante și asigură o gamă largă de substanțe nutritive și proteine, fiind printre cele mai hrănitoare fructe din natură. Conțin zeaxantină, cu rol important în menținerea sănătății vederii, și au un conținut bogat în antioxidanți, vitamine și minerale vitale pentru organism.

ningxia-feature-2_Easy-Resize.com

Aport de antioxidanți

Fructele de goji în combinație cu uleiuri esențiale și un amestec unic de fructe întregi, care intră în formula produselor NingXia, au un scor pe scala ORAC aproape DUBLU față de fructele de acai și de 2,5 ori mai mare decât rodia!

Ce conține setul?

2 bottles Ningxia

2 sticle NingXia Red

Completează-ți regimul alimentar cu doza zilnică de 60 ml de NingXia Red®, pentru a te bucura de beneficiile acestui supliment nutritiv puternic antioxidant, cu gust dulce-acrișor. Atunci când este încorporată în rutina zilnică, această băutură poate stimula energia și vitalitatea, susține sănătatea ochilor, sănătatea întregului corp, ajută în lupta împotriva stresului oxidativ și susține funcția celulară normală. *
Formula NingXia Red conține fructe întregi de goji, precum și sucuri și extracte din prune, aronia, cireșe, afine și rodii, pentru o combinație de arome fructate și acrișoare intense. Gustul delicios este completat de extractul pur de vanilie și uleiurile esențiale de lămâie, portocală, yuzu și tangerină, care aduc un aport important de antioxidanți.

* Aceste afirmații nu au fost evaluate de către FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA) sau ANMDM (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale). Acest produs nu are scopul de a diagnostica, preveni, trata sau vindeca o boală sau afecțiune.

ningxia packs

30 de pliculețe cu NingXia Red

Fiecare set conține o cutie cu 30 de pliculețe cu 60 ml de suc NingXia Red, ideale pentru a a-ți lua porția de energie în fiecare moment la zilei, atunci când te plimbi, la lucru sau chiar în călătorii!

NingXia-Nitro

NingXia Nitro

Evită băuturile pline de zahăr și recapătă-ți energia cu NingXia Nitro®, o băutură puternic antioxidantă și bogată în nutrienți. Infuzată cu uleiuri esențiale terapeutice, extracte botanice, D-riboză, ginseng coreean și extract de ceai verde, NingXia Nitro ajută la menținerea atenției și puterii de concentrare, stimulând aptitudinile cognitive și fizice de care avem nevoie pentru a face față cu succes provocărilor zilei.

SQ_2018_Samples_PSK 2

Setul Basic Starter 

Amestecul de uleiuri esențiale Stress Away™ 5 ml
Uleiul esențial de Portocală (Orange+) 5 ml
Accesoriu cu rolă AromaGlide™
2 pliculețe cu suc NingXia Red (60 ml)
10 flacoane de 2ml pentru mostre de ulei ‘Love It? Share It!’ (Vă plac? Împărtășiți-le!)
10 cărți de vizită sub formă de plic-mostră ‘Love It? Share It!’ (Vă plac? Împărtășiți-le!)
Catalogul produselor Young Living
Broșuri de promovare și materiale de inițiere în folosirea uleiurilor esențiale

 

ningxia-trio-e1494400687974

Mai multe produse pentru sănătatea ta!

Gama de produse NingXia mai include:

NingXia Zyng, o băutură energizantă hidratantă și plină de vitamine și

fructe uscate de goji, perfecte pentru o gustare sănătoasă

 

Încearcă-le pe toate!

Descoperă și celelalte seturi Starter!

Dacă vrei să începi să experimentezi beneficiile aromoterapiei cu uleiuri esențiale de înaltă puritate, te invit să urmezii pașii descriși aici pentru a-ți comanda propriul set Premium Starter.