De peste doi ani de de când folosesc zilnic uleiuri esențiale Young Living, rareori am întâlnit persoane care să nu fie curioase să afle mai multe informații despre efectele extraordinare pe care aceste uleiuri le au pentru sănătate. Sunt esențe de o puritate excepțională și de calitate terapeutică, ceea ce înseamnă că le pot folosi cu încredere în orice situație, inclusiv pentru uz intern. Le-am văzut cum lucrează în diferite situații și ce efecte miraculoase au avut de fiecare dată, așa încât, în mod firesc, îmi doresc să le fac cunoscute unui număr cât mai mare de oameni.

De cele mai multe ori, sunt întrebată: ”De unde pot cumpăra și eu aceste uleiuri?” Nimic mai simplu! Dacă decizi să cumperi produse Young Living, ai două posibilități: 

1.   să comanzi direct de pe site-ul Young Living, fără intermediari. În acest caz, la prima accesare ți se va solicita să creezi un cont, pentru care trebuie să selectezi fie statutul de Membru, fie pe cel de Client;

sau

2.   să iei legătura cu un distribuitor independent /consultant, care va comanda produsele în locul tău.

Am văzut foarte multe persoane care sunt reticente să își creeze un cont și atunci preferă varianta mai comodă dar, de cele mai multe ori, mult mai costisitoare, de a comanda prin intermediul unui consultant. Este bine să știi că distribuitorul poate aplica propria lui grilă de prețuri, fără discount-uri, astfel încât vei sfârși prin a plăti mai mult pentru produsele comandate. În alte cazuri, oamenii aleg la înscriere contul de Client, pentru că nu înțeleg pe deplin avantajele statutului de Membru.

Așadar, pentru a te asigura că ai făcut cea mai bună alegere pentru tine, te invit să afli mai multe despre cele două tipuri de conturi și, mai ales, ce beneficii ai dacă devii membru Young Living.

În primul rând, pașii de înscriere sunt extrem de simpli și intuitivi. Este la fel de simplu ca atunci când îți creezi un cont pe elefant.ro sau pe emag.ro J Trebuie să introduci datele tale de identificare, adresa de livrare și un card pentru efectuarea plăților (în lei sau euro).

În al doilea rând, înscrierea este gratuită! În Europa nu există taxe de înscriere și nici nu trebuie să cumperi un set predefinit de produse, ca în SUA. Cu toate acestea, îți recomand achiziționarea setului Premium Starter - este modalitatea cea mai rentabilă de a achiziționa un set de 12 dintre cele mai cunoscute uleiuri esențiale și un pulverizator, care îți vor oferi o flexibilitate mare chiar de la început.

Nu în ultimul rând, înscrierea ca membru pe site-ul Young Living îți aduce automat un discount 24% față de prețul de listă, la toate produsele, pe viață! 

Diferenta membru vs. client YL

În cazul în care te sperie gândul că statutul de membru implică niște obligații pe partea de business, nu este cazul să îți faci probleme! Ca membru:

·       NU trebuie să povestești altor persoane despre produsele Young Living.

·       NU trebuie să vinzi sau să distribui produsele companiei.

·       NU trebuie să promovezi produsele.

·       NU trebuie să dezvolți o afacere.

·       DA, vei obține întotdeauna o reducere substanțială de preț.

Bineînțeles că, dacă vei dori, vei putea să împărtășești și altor persoane experiența ta cu uleiurile esențiale de grad terapeutic sau chiar să începi o afacere promovând produsele Young Living, însă simpla creare a unui cont de membru nu te obligă să faci nimic din toate acestea.

Singura condiție pentru a-ți păstra dreptul de beneficia de discount-ul de preț este să faci o comandă de minim 50 PV (aproximativ 55 euro) într-un an. Iar dacă decizi că nu mai dorești să continui să achiziționezi produse Young Living, nu se întâmplă nimic, nu vei fi penalizat. Pur și simplu, contul va deveni inactiv după 12 luni, dar poate fi oricând reactivat ulterior efectuând o comandă sau contactând departamentul asistență clienți.

Ești pregătit să alegi beneficiile contului de membru?

Creează-ți un cont GRATUIT aici!

YL__logo_W_white

Practic, crearea unui cont de membru nu îți creează nicio obligație, în schimb vei putea achiziționa uleiuri esențiale și alte produse naturale pe bază de uleiuri esențiale în condiții foarte avantajoase. În plus, vei avea multiple beneficii exclusive, printre care:

·       posibilitatea de a participa în programul de loialitate Essential Rewards (Recompense Esențiale), care îți poate aduce reduceri și beneficii suplimentare;

·       posibilitatea de a obține comisioane și bonusuri, atunci când vei înscrie alte persoane folosind ID-ul tău de membru;

·       acces la promoția lunii prin care, în funcție de valoarea comenzii, poți primi gratuit produse și uleiuri esențiale, în valoare totală de 30 – 200 euro.

 

Așadar, ce variantă vei alege pentru a face prima ta comandă?

Pentru a comanda uleiurile esențiale Young Living cu reducere de 24%, accesează link-ul de înscriere și creează-ți un cont gratuit, folosind ID 3537400 (achiziționarea unui set Premium Starter este facultativă). Mai multe detalii poți citi aici.

 

Dacă nu dorești să beneficezi de reducere, alege opțiunea Client cu amănuntul (retail) pentru a comanda produsele la preț întreg.