Bună!

 

Sunt Sanda și îți urez bun venit!

 

Dacă cineva mi-ar fi spus acum câțiva ani că astăzi vei ajunge aici și vei citi aceste rânduri despre mine, probabil l-aș fi crezut un visător. Sau un nebun frumos! J

 

Povestea mea a început în 2014, cu mult înainte de a descoperi uleiurile esențiale. Anul acela a marcat un punct de cotitură în viața mea, odată cu cea de-a treia călătorie în Abadiania, Brazilia, la Casa de Dom Inacio de Loyola, unde de peste 40 de ani au loc adevărate miracole de vindecare. În toți acești ani, milioane de oameni din întreaga lume au venit în acest sătuc din centrul Braziliei pentru a primi tratament de la Joao de Deus (John of God), un om simplu, considerat a fi cel mai mare medium din zilele noastre. Se spune că, în sesiunile de terapie de la Casa, peste 33 de entități ale unor sfinți, foști medici și vindecători se încorporează în trupul lui Joao pentru a efectua intervenții chirurgicale fizice și spirituale.

 

De fiecare dată, călătoriile mele în Abadiania au fost experiențe transformatoare, ale căror efecte le-am putut vedea în timp, după mai multe luni de la vizita în sine. Au fost curățări profunde și schimbări radicale de frecvență de vibrație care au declanșat procese de vindecare fizică și emoțională, dar și schimbări de mentalitate și de viziunea a mea în raport cu mine și cu cei din jur. 

Am simțit că aceste experiențe m-au așezat pe o cale – mi-au trezit interesul pentru spiritualitate și lumea cristalelor, am început să aprofundez diferite terapii și practici energetice și am devenit mult mai atentă la ceea ce înseamnă curățare și purificare în privința alimentației și a unui stil de viață cât mai natural și sănătos.

 

În mod firesc, călătoria din 2014 m-a condus la nivelul următor. Preocuparea pentru produsele naturale, interesul aprins pentru alimentația vegană și raw vegană și dorința de a urma diferite terapii de echilibrare energetică mi-au scos în cale prima oportunitate de a intra în contact cu uleiurile esențiale Young Living în toamna anului 2015 însă, la acea vreme, atenția mea era canalizată spre alte forme de terapie, așa încât am ignorat semnalul.

 

La scurt timp după aceea, la începutul anului 2016 am participat la un seminar introductiv de aromoterapie cu uleiuri esențiale Young Living – acela a fost declicul de care aveam nevoie pentru a deschide larg ochii asupra beneficiilor și eficacității uleiurilor esențiale. Am fost impresionată de mărturiile terapeuților și medicilor care veniseră la acel seminar pentru a împărtăși din experiența lor în folosirea uleiurilor esențiale de grad terapeutic. Un alt fapt care m-a frapat a fost că peste 50 de spitale din SUA folosesc uleiurile Young Living în protocoalele lor de terapie. Atunci am înțeles că aromoterapia nu este un simplu accesoriu ambiental în saloanele spa, ci o componentă esențială pentru sănătatea noastră la nivel holistic. Deloc întâmplător, a doua zi mi-a apărut pe Facebook un anunț de înscriere ca membru Young Living și de această dată nu am mai ezitat, mi-am creat contul pe loc!

 

Pot spune că relația mea cu uleiurile esențiale a fost dragoste la prima ”mirosire” iar în scurt timp, aceste esențe minunate au devenit parte integrantă din viața mea, acasă și la locul de muncă. Cu ajutorul lor am depășit blocaje emoționale, am experimentat vindecări rapide ale unor afecțiuni și am dobândit un altfel de echilibru la locul de muncă. Am perceput schimbări subtile nu doar în plan fizic, ci și mental și emoțional. Cei care mă cunoșteau îmi spuneau că nu mai eram la fel de când foloseam uleiurile esențiale.

 

Pasul următor a fost să testez produsele infuzate cu uleiuri esențiale, care m-au cucerit definitiv prin eficiența și acțiunea lor blândă asupra pielii și mediului ambiant. Eram bucuroasă că descoperisem alternative din ingrediente naturale la produsele pline de substanțe chimice pentru îngrijire personală și de uz casnic, dar mai ales eram uimită de versatilitatea acestor produse. Dintr-o dată, foloseam doar câteva produse 100% naturale și super-concentrate, în loc de un întreg arsenal de substanțe toxice și agresive!

 

Foarte curând, noua mea pasiune a început să stârnească interesul celor din jur, devenise molipsitoare J Oamenii erau surprinși de efectele neașteptate ale uleiurilor esențiale și erau avizi de informații referitoare la aromoterapie și eficiența uleiurilor esențiale. Faptul că se pot obține rezultate rapide și de durată folosind esențe naturale pure, extrase din plante, în locul substanțelor chimice toxice este un adevăr evident care, în simplitatea lui, pare aproape de necrezut, deși este întipărit în conștiința colectivă de mii de ani.

 

Nu sunt medic sau terapeut, însă știu că uleiurile esențiale m-au ajutat să mențin un stil de viață sănătos și să îmi regăsesc echilibrul interior în moduri în care nu mi-aș fi imaginat vreodată. De când am început să folosesc uleiurile esențiale Young Living am avut nenumărate ocazii de a vedea efectele surprinzătoare ale acestor esențe concentrate asupra mea și a celor care au ales să le folosească în viața de zi cu zi – rude, prieteni, colegi și alte persoane care au pornit pe acest drum alături de mine.

 

Personal, nu cred că uleiurile esențiale sfidează legile științei producând miracole, ci dimpotrivă, cercetările recente ne indică faptul că ele sunt o formă de energie vie cu frecvențe înalte de vibrație, care poartă cu ele întreaga informație înscrisă în ADN-ul plantelor. Fiind o expresie a inteligenței perfecte a naturii, ele stimulează capacitatea naturală de vindecare a organismului, îl racordează la frecvența sănătății optime, determinând schimbări profunde la nivel celular și molecular și declanșând procese de vindecare.

 

Sunt fascinată de complexitatea aromoterapiei și de profunda interacțiune a uleiurilor esențiale cu întreaga noastră ființă, nu doar la nivel fizic, ci și mental, emoțional și spiritual. Din acest motiv am simțit nevoia să creez un spațiu dedicat uleiurilor esențiale și în special uleiurilor de grad terapeutic Young Living.

 

Aici vei găsi informații care te vor ajuta să descifrezi ‘misterele’ uleiurilor esențiale, astfel încât să le folosești cu încredere, alături de celelalte produse Young Living pe bază de uleiuri esențiale, pentru a putea experimenta o stare de bine alături de toți cei dragi. Vreau să îți ofer instrumentele necesare pentru a te bucura din plin de versatilitatea uleiurilor esențiale și, din fericire, în prezent există foarte multe studii științifice și resurse valoroase accesibile publicului larg, aromoterapeuți de renume și institute prestigioase de aromoterapie care au dezvoltat o bază de date impresionantă, la care voi face referire ori de câte ori este posibil pentru a ilustra proprietățile și eficacitatea uleiurilor esențiale.

 

Mă bucur să îți fiu alături și să te îndrum în această călătorie minunată în lumea aromoterapiei. Obiectivul meu este să îți arăt cum poți să îți redobândești și să îți menții în mod natural sănătatea, echilibrul și armonia, în fiecare zi. Te încurajez să îți folosești imaginația și creativitatea în funcție de oportunitățile și provocările fiecărei zile – vei fi surprins/ă de efectele uleiurilor esențiale!

 

Alegeri inspirate îți doresc!

Cum mi-am urmat noua pasiune:

  • Din 2018, sunt consultant în aromoterapie, absolvent al cursurilor de calificare în aromoterapie organizate de Centre of Excellence (cursuri acreditate în Marea Britanie). În anul 2020 am obținut și diploma în aromoterapie avansată.
  • Am parcurs mai multe cursuri online și în continuare învăț despre aromoterapie de la specialiști recunoscuți în domeniu, cum ar fi Andrea Butje (Aromahead) și Robert Tisserand (Tisserand Institute).
  • Practic Tehnica Raindrop, pe care am învățat-o în Croația, în 2018, la cursul susținut de Tamara Packer, Master Global Trainer Young Living, care la rândul ei, a învățat această tehnică direct de la Gary Young, fondatorul companiei Young Living și cel care a creat această tehnică.
  • Organizez seminarii și workshop-uri de aromoterapie pe diferite teme (inițiere în aromoterapie, detoxifierea cu uleiuri esențiale, Tehnica Raindrop etc.)
  • Particip cu mare interes la ateliere și seminarii de aromoterapie, uleiuri esențiale și tehnici de terapie Feelings, Tehnica Raindrop și Uleiuri Biblice.
  • Am participat la diferite seminarii și instruiri tematice organizate de compania Young Living pentru membrii săi în România și în străinătate.
  • Din 2017, sunt formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări.