Prima oară am vazut pliculețele de suc NingXia Red când am deschis cutia setului Premium Starter. Era prima mea comandă ca membru Young Living și eram fascinată de sticluțele de uleiuri esențiale, așa încât nu am acordat atenție celor două pliculețe roșii. Le-am abandonat în frigider, considerându-le neimportante comparativ cu prețioasele uleiuri esențiale.

Într-un târziu, mi-am adus aminte de ele. Recunosc că inițial nu m-a impresionat în mod deosebit sucul acesta cu gust intens, dulce-acrișor, așa încât mult timp după aceea nici măcar nu mi-am propus să cumpăr NingXia Red. Apoi, după aproape un an, am comandat setul de detoxifiere 5-Day Nutritive Cleanse, care include două sticle de 750 ml de NingXia Red. Conform protocolului, timp de cinci zile a trebuit să consum zilnic trei doze de suc a câte 60 de ml iar la finalul perioadei, dat fiind că mai aveam aproape o sticlă întreagă de NingXia Red, am continuat să beau o doză în fiecare zi dimineața și uneori și seara. De această dată, efectele pe care le-am simțit m-au suprins și mi-au schimbat definitiv părerea despre calitățile acestui produs!

Ce am observat după ce am consumat zilnic NingXia Red timp de două săptămâni:

·       Nu mă mai simțeam lipsită de vlagă după-amiaza.

·       Dormeam ​​mai bine.

·       Mă sculam mai odihnită dimineața devreme.

·       Eram mai energică.

·       Mintea mea era mai clară și mă concentram mai bine.

·       Tenul meu era mai luminos.

·       În general, aveam o stare de bine și o vitalitate pe care nu o mai simțisem demult.

În mod firesc, am început să caut mai multe informații despre NingXia Red, pentru a înțelege cum era posibil să obțin astfel de efecte consumând doar 60 de ml de suc pe zi și iată ce am aflat:

NingXia glass

Ce conține NingXia Red

Ningxia Red® este o băutură puternic antioxidantă și bogată în nutrienți vitali, care combină extraordinarele proprietăți ale fructului de goji cu sucuri de fructe și uleiuri esențiale terapeutice 100% pure într-o infuzie hrănitoare, benefică întregului organism.

Formula complexă a sucului NingXia Red include un extract brevetat din semințe de struguri, care conține compuși polifenoli ce pot ajuta la susținerea unui sistem cardiovascular sănătos. De asemenea, sucurile de afine, aronia, cireșe, rodii și prune îmbogățesc aportul de carotenoide și fitonutrienți, care facilitează comunicarea celulară și acționează contra îmbătrânirii premature și contra apariției petelor pe piele.

Fiind îmbogățită cu superfructe și uleiuri esențiale puternice, NingXia Red este o multifuncțională unică delicioasă, cu proprietăți hrănitoare, energizante și fortifiante, care restabilesc echilibrul și vitalitatea corpului și a minții.

De ce sunt importanți antioxidanții?

Antioxidanții sunt substanțe nutritive (vitamine, minerale și enzime) care ajută în lupta împotriva efectelor radicalilor liberi rezultați în urma procesului de oxidare din organism. O viață trăită într-un mediu poluat, factorii de stres, asimilarea de toxine, fumatul și consumul de alcool contribuie la creșterea gradului de expunere la acțiunea distructivă a radicalilor liberi. Prin urmare, pentru a susține funcțiile sănătoase ale coprului, este important să avem o dietă bogată în antioxidanți, însă pentru o apărare eficientă împotriva radicalilor liberi, organismul are nevoie de mai multe tipuri de antioxidanți, din diferite surse.

Datorită formulei sale cu extracte din fructe cu proprietăți antioxidante și uleiuri esențiale pure din citrice bogate în d-limonene, NingXia Red furnizează un spectru larg de antioxidanți și fitonutrienți, esențiali pentur menținerea stării de sănătate a întregului organism: 

        Antociani (antocianine)

        Bor

        Calciu

        Cupru

        Epicatechin galat

        Fenoli

        Fier

        Licopen

        Magneziu

        Mangan

        Potasiu

        Sodiu  

        Tocoferoli (vitamina E)

        Tocotrienoli (vitamina E)

        Vitamina C

        Zinc

 

De fapt, analizele efectuate au demonstrat că NingXia Red este băutura funcțională cu cel mai mare scor ORAC dintre toate produsele similare existente pe piață, iar testele Brunswick Laboratories din SUA au arătat că acest suc oferă cea mai eficientă protecție cunoscută împotriva acțiunii nocive a radicalilor superoxid!

data-sheet

Ce sunt fructele de goji NingXia?

Legendarele fructe de goji (Lycium barbarum L.) din provincia chineză Ningxia, aflată în nordul Chinei, sunt apreciate de mii de ani pentru beneficiile lor asupra sănătății, energiei și longevității.

Această specie de goji este cultivată numai într-o zonă mică din nordul Chinei, în apropierea Fluviului Galben, în regiunile autonime Ningxia Hui și Uygur Xinjiang, situate la o altitudine între 300 și 1000 de metri deasupra nivelului mării. Aici, clima este semi-aridă, cu veri fierbinți și ierni reci, iar terenurile sunt irigate cu apă pură provenită din Munții Himalaya. Pe măsură ce apa se scurge din munții înzăpeziți, antenează cu ea minerale și nutrienți organici, astfel încât, atunci când ajunge în provincia Ningxia din nordul Chinei, este o apă fertilă, bogată în minerale și de o puritate excepțională, cu proprietăți unice în lume.

Goji low

Localnicii numesc această regiune ”Valea medicamentelor pe bază de plante din China”, iar fructele de goji provenite de la fermele locale sunt adesea însoțite de un ”Certificat Verde” (echivalentul certificării ecologice din țările occidentale). Mai mult decât atât, fructul de goji chinezesc a fost declarat ”comoară națională” de către Comisia Națională Științifică și Tehnologică din China!

Intens studiat în ultimii ani pentru beneficiile sale spectaculoase sale asupra sănătății, cercetările actuale continuă să scoată la iveală noi proprietăți ale fructului de goji și mai ales ale speciei Lycium barbarum L., ceea ce face ca acest fruct să fie inclus în categoria superalimentelor (superfoods). Iată câteva dintre proprietățile fructului de goji din regiunea NingXia:

·       Conține cel mai mare scor pe scala ORAC (capacitatea de absorbție a radicalilor liberi ai oxigenului) dintre toate speciile de goji (303 μTE / 100 g). Prin comparație, fructul de Açai măsoară 184 μTE / 100g iar coacăzele 32 μTE / 100g.

·       Este cea mai bogata sursă cunoscută de vitamina B1 (tiamină), necesară pentru producerea de energie.

·       Are un nivel ridicat de vitamina C naturală (acid ascorbic).

·       Conține toate mineralele importante din organism (Calciu, Crom, Magneziu, Potasiu, Cupru, Mangan și Zinc).

·       Conține 21% fibre, cel mai mare procent de fibre dintre toate alimentele integrale.

·       Conține toți aminoacizii esențiali și 13% proteine, cel mai mare conținut de proteine din orice fruct și mai mult decât polenul (15,6%).

·       Este bogat în aminoacizi precum L-arginina, L-glutamina, L-leucina.

·       Conține polizaharide, aminoacizi și perechi simbiotice de vitamine-minerale care, atunci când sunt prezente împreună, promovează o absorbție internă optimă.

·       Conține carotenoide, inclusiv zeaxantină și luteină, benefice pentru menținerea vederii sănătoase.

Young Living lucrează direct cu furnizori chinezi pentru a crește fructele goji în locuri testate riguros, asigurându-se astfel că nu există pesticide, metale grele și alți potențiali contaminanți. Odată ce fructele de goji sunt recoltate, ele sunt imediat curățate și trimise pentru a fi transformate în piure, în compoziția sucului NingXia Red fiind folosite toate părțile acestui fruct extraordinar (sucul, coaja, semințele și fructul).

O infuzie de uleiuri esențiale pure

NingXia Red conține un amestec unic de uleiuri esențiale din citrice (portocale, yuzu, lămâie și mandarine). Special selectate pentru aroma bogată și beneficiile lor asupra sănătății, aceste uleiuri au un conținut foarte ridicat de d-limonene, un compus puternic antioxidant și marker al bioactivității:

·        Portocala și lămâia sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a ajuta la menținerea procesului normal de regenerare la nivel celular.

·        Mandarina este bogată în flavonoidul tangeritină, fiind apreciat pentru prospețimea aromei și efectul benefic asupra menținerii nivelului de colesterol în limite normale.

·        Yuzu, o specie de citrice originară din Japonia, se distinge prin aroma sa delicioasă și conținutul ridicat de vitamina C și antioxidanți.

Sinergia acestor uleiuri esențiale îmbogățește aroma sucului NingXia Red și ajută la menținerea funcției celulare normale a organismului.

Principalele beneficii ale sucului NingXia Red

NingXia Red este o sursă importantă de proteine, fibre, minerale, enzime și vitamine, furnizând 21 de minerale și 18 aminoacizi, acid elagic, polifenoli, flavonoide, beta-caroten și vitaminele B1, B2, B6, C și E. În plus, are un indice glicemic scăzut (doar 10,6).

Consumând în mod regulat acest suc, celulele corpului primesc o infuzie de nutrienți și antioxidanți care declanșează și susțin diferite procese de reglare și echilibrare în organism, cu multiple beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre acestea*:

NingXia drink

·       Sprijină buna funcționare a tuturor sistemelor corpului (digestiv, cardiovascular, circulator, muscular, articular, nervos, imunitar).

·       Ajută la echilibrarea și amplificarea funcțiilor cognitive, favorizând performanțele mentale.

·       Susține sănătatea ochilor și a vederii, datorită conținutului bogat în beta-caroten.

·       Protejează ADN-ul celular, promovând tinerețea, vitalitatea și longevitatea.

·       Furnizează energie fără a conține zahăr, cafeină sau alte stimulente artificiale.

·       Poate susține procesele de detoxifiere ale organismului.

·       Oferă protecție hepatică.

·       Ajută în reglarea apetitului și în controlul greutății corporale.

·       Combate procesele de îmbătrânire prematură, prin conținutul ridicat de antioxidanți.

·       Energizează, fortifică, revitalizează, acționând eficient în combaterea oboselii cronice.

·       Contribuie la menținerea colesterolului în limite normale.

·       Îmbunătățește calitatea somnului.

·       Susține rezistența naturală a organismului împotriva bolilor.

·       Contribuie la buna funcționare a rinichilor.

·       Susține sănătatea articulațiilor.

·       Contribuie la ușurarea simptomelor menopauzei și favorizează buna funcționare a sistemului hormonal feminin.

·       Sprijină funcția hepatică sănătoasă.

Produsul este certificat Halal și Kosher.

 

* Aceste afirmații nu au fost evaluate de către FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA) sau ANMDM (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale). Acest produs nu are scopul de a diagnostica, preveni, trata sau vindeca o boală sau afecțiune.

Te invit să urmărești mai jos un scurt film (în limba engleză) despre efectele spectaculoase pe care NingXia Red le produce la nivel celular la doar 15 minute după administrare.

Începe să bei și tu porția zilnică de NingXia Red!

26189957884_374c8256c9_o

Sunt multe variante în care poți savura gustul dulce-acrișor al sucului NingXia Red:

·       Este delicios servit rece, simplu, cu apă, cu sucuri de fructe sau în smoothie-ul de dimineață.

·       Potențează-i aroma adăugând o picătură sau două din uleiurile esențiale preferate din gama Plus, pentru uz intern (Thieves, Cardamom, Mentă, Limetă, Portocală etc.).

·       Combinația de Ningxia Red și un tub de NingXia Nitro îți va oferi un plus de energie și îți va stimula acuitatea mentală.

·       Surprinde-i pe copii cu gustul aromat la înghețatei de casă cu NingXia Red.

Poți experimenta și alte variante mai îndrăznețe, pentru a-ți crea propriile infuzii și combinații aromate și răcoritoare. Eu am găsit 10 idei interesante în acest articol de pe site-ul Recipes with Essential Oils.

Cum poți cumpăra NingXia Red

Indiferent dacă ești acasă sau la birou, în oraș sau în călătorie, te poți bucura mereu de beneficiile extraordinare ale sucului NingXia Red. Îl poți cumpăra ambalat în sticle de 750 ml sau în pliculețe de 60 ml, perfecte pentru a-ți furniza doza zilnică de energie și vitalitate.

Am scris pe larg în acest articol cum poți cumpăra produsele dorite cu 24% reducere.

Dacă acesta va fi primul tău produs Young Living, îți recomand setul Premium Starter cu Ningxia Red, în care vei primi, alături de cele două sticle de 750 ml și 30 de pliculețe de 60 ml cu suc NingXia, și o cutie cu 14 tuburi de NingXia Nitro™, un excelent supliment integral natural și revitalizant, care ajută la îmbunătățirea capacităților fizice și a funcțiilor cognitive. În acest fel, vei putea experimenta pentru o perioadă mai îndelungată efectele acestor produse pe bază de goji și infuzate cu uleiuri esențiale pure, la un preț mult mai avantajos decât dacă ai cumpăra produsele individuale. 

PSK Ningxia 2019

La final, îți fac o recomandare – din experiența pe care am avut-o consumând NingXia Red, prima lecție pe care am învățat-o a fost că, în general, durează câteva săptămâni până încep să apară rezultate, așa încât ideal ar fi să consumi cel puțin 30 de zile la rând doza recomandată (60-120 ml pe zi) pentru a putea să-ți faci o impresie corectă asupra efectelor și beneficiilor sucului NingXia Red.

Alegeri inspirate îți doresc!

Pentru a comanda uleiurile esențiale Young Living cu reducere de 24%, accesează link-ul de înscriere și creează-ți un cont gratuit, folosind ID 3537400 (achiziționarea unui set Premium Starter este facultativă). Mai multe detalii poți citi aici.

 

Dacă nu dorești să beneficezi de reducere, alege opțiunea Client cu amănuntul (retail) pentru a comanda produsele la preț întreg.