V-ați gândit vreodată de ce sunt atât de speciale amestecurile de uleiuri esențiale Young Living? 

Ele au o încărcătură energetică specială, iar mesajul pe care îl poartă și scopul pentru care au fost create (așa cum sugerează și numele lor - Forgiveness, Present time, Harmony, Abundance, Joy etc.) ating niște zone sensibile ale ființei noastre, indiferent dacă este vorba de evoluție personală, vindecare fizică sau emoțională, coordonata spirituală, detașare și obiectivare, atingerea potențialului creator etc. 

Se spune că Gary Young era un vizionar și avea o conexiune foarte puternică cu divinitatea. Atunci când dorea să creeze un amestec nou de uleiuri esențiale, dedicat unui anumit scop, își formula intenția și se lăsa în voia divină pentru a primi îndrumare, iar combinația de uleiuri îi era apoi revelată prin intermediul visului.

Realitatea este că, atunci când sunt utilizate conștient, cu intenție, efectele amestecurilor de uleiuri esențiale Young Living sfidează logica și explicațiile științifice clasice. Cei care le folosesc în procese de eliberare, vindecare și dezvoltare personală vorbesc de schimbări profunde, radicale, la nivel de conștiință, care transfigurează realitatea interioară și exterioară. Practic, complexul de uleiuri esențiale din compoziția unui blend creează o sinergie imposibil de reprodus în alte circumstanțe. Formulele create de Gary sunt unice și încărcate cu întregul potențial transformator pentru scopul dorit.

Recent am găsit pe Facebook acest mesaj al lui Gary Young, ultimul pe care l-a scris cu doar câteva săptămâni înainte de trecerea sa în neființă, în mai 2018. Este o confirmare a complexității și genialității acestui om, care ne-a lăsat o moștenire neprețuită - accesul la uleiuri esențiale pure, cu valențe terapeutice, care ne facilitează procesele de evoluție și tranziție prin care trecem în prezent la nivel global și individual.

D.Gary-Young_resized

”Se pare că, pe măsură ce creștem și ne dezvoltăm (n.tr. compania Young Living), tot mai mulți oameni încearcă să profite de ceea ce avem. În ultimele săptămâni, am aflat despre persoane care oferă rețetele mele de uleiuri esențiale, dezvăluind cum se amestecă uleiurile și gândindu-se că vă pot arăta o modalitate mai ieftină prin care puteți obține aceeași formulă.

Oricine poate citi pe etichetă uleiurile esențiale din compoziția unui amestec și crede că poate recrea ceea ce este în sticluță, dar nu este chiar atât de simplu. 

Bineînțeles, dacă oamenii fac acest efort, probabil consideră că ceea ce avem este cu adevărat deosebit, însă pentru a realiza combinația respectivă, trebuie să ghicească multe lucruri.

De-a lungul anilor, pe măsură ce am creat amestecuri de uleiuri esențiale, am descoperit că ordinea în care uleiurile sunt combinate afectează în mare măsură eficiența amestecului respectiv. Uneori, câteva uleiuri se amestecă și se țin la temperaturi scăzute timp de 24 ore, pentru omogenizare. Acest amestec este adus apoi la temperatura camerei, înainte de a adăuga celelalte uleiuri esențiale pentru a obține amestecul final. Alteori, datorită compușilor chimici specifici, uleiurile individuale trebuie combinate într-o anumită ordine pentru a obține efectul și aroma dorite. În cazul anumitor rețete, este nevoie ca doar două uleiuri simple să fie amestecate înainte de a putea adăuga celelalte uleiuri esențiale.

Nu am întâlnit pe nimeni care să meargă până la acest grad de precizie sau care să aibă experiența necesară pentru a crea amestecul ”perfect” pentru un anumit scop. Crearea unui amestec de uleiuri esențiale este o adevărată artă, care pentru mine a însemnat o viață de experimentare și învățare.

Prin urmare, feriți-vă când auziți persoane care vă spun câte picături să combinați pentru a obține un amestec. Nu numai că ei ghicesc cantitățile, ci pierd din vedere însăși arta creării de amestecuri, pentru care au puțină cunoaștere sau chiar deloc.

Prietenul tău esențial,

D. Gary Young”