Adaptarea la stres reprezintă cea mai mare provocare a omului modern, indiferent de vârstă sau mediul în care trăiește. De altfel, cercetările revoluționare efectuate de dr. Bruce Lipton, expert în biologie celulară, l-au condus pe acesta la concluzia că stresul cauzează peste 95% din bolile cunoscute!

Chiar dacă, pe termen scurt, stresul este benefic pentru corp și determină o creștere a nivelului de energie, a concentrării și a performanței, pe termen lung are un impact negativ asupra echilibrului fizic, mental și emoțional, afectându-ne sănătatea și calitatea vieții. Persoanele care au acumulat un nivel ridicat de stres conștientizează mult prea târziu că organismul este epuizat și de aceea se confruntă cu diferite simptome. În lipsa unor schimbări semnificative în ceea ce privește mentalitatea și stilul de viață, se poate ajunge la dezechilibre majore în organism, boli grave, reacții emoționale negative și chiar schimbări comportamentale.

Însă, dincolo de stresul psiho-emoțional, determinat de anumite circumstanțe și situații de viață, corpul se confruntă în permanență cu o mulțime de alți factori generatori de stres – adaptarea la un mediu necunoscut, dieta necorespunzătoare, poluarea, lipsa somnului, hidratarea insuficientă, expunerea la radiaţii, substanţe toxice sau câmpuri electromagnetice produse de tehnologia modernă. Toate acestea perturbă buna funcționare a corpului și îi afectează capacitatea naturală de refacere și de vindecare.

Fiind înconjurați de atâția stimuli negativi care agresează corpul, problema care apare atunci când te confrunți cu mai multe dezechilibre sau stări de disconfort în același timp este prioritizarea lor. În ce ordine ar trebui să le abordezi? Ar trebui să începi cu tractul gastrointestinal, cu sistemul hormonal sau mai există o altă cauză pe care încă nu o cunoști și pe care ar trebui să o ai în vedere?

Chiar și atunci când ești perfect sănătos și vrei doar să știi ce să faci pentru a-ți menține starea de sănătate, cum știi ce ai nevoie? Îți trebuie un aport de minerale sau de vitamine? Dieta ta satisface nevoile corpului și poate ține pasul cu dinamica sa? Cum poți atinge starea de bine atunci când ești supus stresului?

deciding on supplements_resized

Societatea modernă cheltuiește anual miliarde de dolari pe terapii alternative, cărți despre diete și nutriție, produse organice și suplimente nutriționale pentru o sănătate mai bună pe termen lung. Toți ne dorim tot ce este mai bun pentru corpul nostru dar suntem supra-saturați de informație și devine tot mai dificil să ne dăm seama de ce anume are corpul nevoie.

În general, oamenii aleg abordarea de tip ‘încercare și eroare’, care ia mult timp și poate fi costisitoare – zeci de suplimente, servicii și terapii complementare testate, de multe ori fără a obține rezultatele așteptate, doar pentru că au citit despre beneficiile lor sau au auzit că au ‘făcut minuni’ pentru altcineva. În plus, este posibil să existe anumiți factori de care nu sunt conștienți că le afectează sănătatea și, prin urmare, nu iau nicio măsură pentru a-i contracara.

Aici intervine bioscanarea ZYTO, o metodă de evaluare complet sigură și neinvazivă, bazată pe tehnologia de biofeedback care măsoară răspunsul galvanic al pielii (GSR), oferind informații personalizate precise despre dezechilibrele din corp și cele mai eficiente metode prin care îl poți susține pentru a reveni la starea optimă de sănătate. În plus, răspunsul galvanic al pielii are capacitatea de a demonstra efectul puternic al gândurilor și emoțiilor asupra corpului fizic, un simplu gând la ceva stresant putând determina deviații mari ale valorilor GSR.

Biocomunicarea – cheia descifrării mesajelor corpului tău 

Biocomunicarea presupune efectuarea de măsurători ale corpului cu ajutorul unui dispozitiv, prin ‘interogarea’ corpului și înregistrarea răspunsurilor acestuia. În cazul tehnologiei ZYTO, programul software instalat pe un calculator derulează un bio-chestionar prin care ‘adresează întrebări’ corpului și înregistrează ‘răspunsurile’ acestuia, măsurând răspunsul galvanic al pielii.

Mai precis, dispozitivul de scanare a mâinii transmite în corp sute de semnale digitale (numite ‘articole virtuale’) și măsoară răspunsurile corpului la acești stimuli. Valoarea rezultată în urma scanării determină dacă articolul virtual respectiv a ajutat la echilibrarea corpului sau, dimpotrivă, i-a provocat un dezechilibru mai mare.

Ceea ce conferă unicitate tehnologiei ZYTO este faptul că articolele virtuale sunt reprezentări digitale ale unor elemente din realitatea fizică, cum ar fi suplimente naturale, organe și sisteme ale corpului, emoții, vertebre, dar și substanțe chimice, toxine, viruși, bacterii etc.

În cazul sistemului ZYTO Balance, aceasta scanează 198 de markeri biologici și sute de factori stresori pentru organism, pentru a determina care markeri sunt cei mai afectați și se situează în afara intervalului de referință stabilit inițial.

cum functioneaza ZYto_resized

Raportul oferă o imagine cuprinzătoare a stării de sănătate, indicând cu mare precizie factorii care pot afecta buna funcționare a sistemelor de bază ale corpului (sistemul de detoxifiere, sistemul gastrointestinal, sistemul hormonal/endocrin, sistemul imunitar), precum și factorii perturbatori în cazul principalelor aspecte ale stilului de viață (dieta și nutriția, hidratarea, inflamaţia, stresul mental/emoțional, somnul, stresul toxic), care influențează buna funcționare a organismului și calitatea vieții, în general.

În acest fel, bioscanarea te ajută să determini aspectele pe care ar trebui să te concentrezi în prezent, cum ar fi o inflamație în corp, o infecție, un dezechilibru hormonal sau o altă cauză pe care poate nu ai mai luat-o în considerare până acum.

În plus, pe măsură ce înregistrează aspectele aflate în dezechilibru, programul software identifică uleiurile esențiale și suplimentele nutritive Young Living, precum și practicile holistice și terapiile complementare (homeopatie, acupunctură, reflexoterapie, meditație, exerciții fizice etc.) pe care corpul tău le preferă în acel moment și, prin urmare, sunt capabile să ajute corpul să își redobândească starea de echilibru sau de homeostazie, la nivel fizic și emoțional.

Acesta este motivul pentru care software-ul ZYTO Balance este considerat o tehnologie care oferă suport în deciziile privind sănătatea și starea de bine/wellness.

La ce să te aștepți în timpul unei bioscanări ZYTO?

Bioscanarea cu tehnologia ZYTO este o procedură neinvazivă, nedureroasă, perfect sigură pentru copii și adulți, deopotrivă. Tot ce trebuie să faci este să așezi mâna pe dispozitivul special de scanare astfel încât să atingă cele șase puncte de contact. Având în vedere că dispozitivul este capabil să scaneze peste 100 de stimuli pe minut iar corpul să răspundă la fiecare articol virtual scanat în mai puțin de o secundă, scanarea propriu-zisă durează doar aproximativ 5 minute.

Datele colectate sunt apoi incluse într-un raport, pe care îl vom analiza împreună, iar această discuție poate dura câteva zeci de minute. Vom discuta pe marginea rezultatelor și vom vedea ce informații rezonează cu tine și de ce. În acest fel, vei putea înțelege de unde provin anumite dezechilibre din corp și vei conștientiza ce emoții te afectează, iar această nouă perspectivă te va ajuta să faci alegeri mai bune și schimbări pozitive în viața ta.

La final, vei primi un program personalizat cu recomandări privind uleiuri esențiale și suplimentele Young Living optim benefice corpului tău, dar și recomandări privind practici holistice, terapii complementare și eventuale schimbări ale stilului de viață, astfel încât să poți începe imediat procesul de reechilibrare și vindecare interioară pentru a-ți redobândi sănătatea și starea de bine.

Important: scanarea Zyto nu poate fi utilizată pentru diagnosticarea sau tratarea afecțiunilor medicale, iar rezultatele nu înlocuiesc tratamentul de specialitate. Trebuie să îți consulți întotdeauna medicul cu privire la orice problemă de sănătate care te afectează. Ceea ce îți poate oferi scanarea Zyto este o înțelegere mai bună a nevoilor corpului și a factorilor care pot contribui la o stare mai bună de sănătate.

happy-harmonious-woman

Ascultă-ți corpul și îți va mulțumi!

Bioscanarea poate fi o experiență revelatoare și chiar motivațională. Utilizată la întregul său potențial, tehnologia bazată pe biocomunicare și biofeedback îți poate aduce clarificări și conștientizări importante cu privire la modul în care corpul, mintea și sufletul interacționează și se influențează reciproc.

Pe de o parte, detaliile privind starea energetică a organelor, vertebrelor și sistemelor corpului îți oferă o imagine foarte clară asupra zonelor pe care corpul le consideră mai vulnerabile și, ca urmare, necesită o atenție mai mare. În același timp, poate cel mai important este faptul că ai ocazia să afli care sunt emoțiile care te afectează cel mai mult în prezent - cauza tuturor dezechilibrelor fizice!

Emoțiile - energii cu diferite frecvențe de vibrație - stau de fapt la baza tuturor simptomelor și afecțiunilor din planul fizic. Ele îți condiționează starea de spirit, reacțiile și comportamentele. Îți influențează relațiile și percepțiile despre tine și despre viață. Au puterea de a te subjuga sau, dimpotrivă, de a-ți oferi libertatea. Depinde doar de tine dacă vrei să le recunoști, să le accepți și să vindeci acele emoții care te limitează în procesul tău de dezvoltare interioară și care te împiedică să te bucuri de o viață împlinită și  armonioasă.

Prin urmare, pentru a-ți regăsi starea de echilibru fizic și emoțional, este important nu doar să eliberezi emoțiile negative și energiile stagnante, ci și să înveți să îți asculți corpul, să îi oferi ceea ce are nevoie și să faci ajustările necesare pe măsură ce conștientizezi etapele prin care treci în procesul de vindecare.

Pentru o înțelegere mai bună a sistemului de bioscanare ZYTO, te invit să citești mai multe informații despre tehnologia ZYTO Balance și să afli răspunsul la cele mai frecvente întrebări referitoare la aceasta.

Sănătatea și starea de bine înseamnă mult mai mult decât evitarea bolii – este vorba despre a fi în echilibru și în armonie cu tine și cu corpul tău, la nivel fizic, mental și emoțional, astfel încât să îți trăiești viața la întregul tău potențial.

Te invit să faci o scanare ZYTO! Trimite-mi un mesaj la adresa scanarizyto@gmail.com și dă-ți voie ca acesta să fie primul pas către o viață mai sănătoasă, acordându-ți șansa de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Ascultă vocea interioară a corpului tău,

Oferă-i iubirea și grija ta,

Trăiește-ți viața în echilibru și armonie!

 

Alegeri inspirate îți doresc!