Cu toții știm foarte bine că stilul modern de alimentație, caracterizat de consumul excesiv de alimente procesate, cafea, alcool, băuturi carbogazoase și zahăr, este profund nesănătos, determinând creșterea acidității în organism, dereglarea proceselor metabolice și acumularea de toxine la nivel celular.

Corpul nostru are nevoie de nutrienți care să alimenteze celulele și de un sistem digestiv care funcționează bine, pentru a putea elimina toxinele absorbite din alimente și din mediu. Atunci când corpul nu primește suficiente substanțe nutritive și sistemul de evacuare a reziduurilor este perturbat, se produce o acumulare de deșeuri metabolice. Lipsa de nutrienți, vitamine, minerale și fibre va afecta funcționarea corespunzătoare a celulelor și, în cele din urmă, se va ajunge la supraîncărcarea organismului cu toxine.

Cum recunoști că ai un nivel ridicat de toxine în organism? Mai jos sunt doar câteva dintre cele mai frecvente simptome:

 • constipație
 • dureri persistente de cap, dureri musculare și oboseală musculară
 • alergii alimentare
 • dezechilibre hormonale
 • balonare
 • iritații și afecțiuni ale pielii, precum acnee sau eczeme.

Ce este programul 5-Day Nutritive Cleanse?

5-Day Nutritive Cleanse de la Young Living reprezintă o soluție simplă pentru cei care doresc un sistem blând și eficient de detoxifiere, cu beneficii reale pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate. Oferă suport nutritiv, ajută la resetarea metabolismului în doar 5 zile, eliminând poftele și obiceiurile alimentare nesănătoase, și asigură necesarul de nutrienți esențiali, vitamine și proteine. În același timp, are efect de detoxifiere și, în mod firesc, se pot pierde niște kilograme, chiar dacă scopul principal al acestui program nu este scăderea în greutate.

5-Day Nutritive Cleanse_RO_resized

Ce conține setul?

Setul 5-Day Nutritive Cleanse conține trei produse:

 • Balance Complete (756 g) – un shake cu efect de purificare, revigorant și nutritiv, care înlocuiește cu succes o masă. Este bogat în fibre și proteine și asigură necesarul de vitamine și minerale pentru o masă echilibrată din punct de vedere nutritiv (1 cutie conține cantitatea necesară pentru cele 5 zile de protocol).
 • Digest + Cleanse (1 flacon cu 30 capsule moi) – o formulă complexă de uleiuri esențiale care sprijină buna funcționare a sistemului digestiv, reducând tulburările gastro-intestinale și favorizând digestia sănătoasă. Capsulele speciale întârzie eliberarea substanțelor active pentru beneficii optime și o acțiune precisă la nivelul intestinului.
 • Ningxia Red (2 sticle de 750 ml) – un suc concentrat energizant și hrănitor, pe bază de goji și uleiuri esențiale bogate în compuși antioxidanți. Are multiple beneficii pentru organism, oferind protecție și susținere tuturor sistemelor corpului: întărește sistemul imunitar, protejează vederea, consolidează sistemul muscular și osos, îmbunătățește calitatea somnului, asigură protecție antioxidantă și regenerare la nivel celular și nu numai! În acest articol am descris pe larg beneficiile sucului NingXia Red.

(Produsele sunt disponibile și separat, dar în această combinație au un preț mai avantajos.)

Ce presupune protocolul?

În fiecare zi se consumă doar shake-uri Balance Complete, suc NingXia Red și capsule Digest + Cleanse, plus mici gustări între mese, după o schemă foarte simplă:

 • se înlocuiesc cele 3 mese principale cu câte un shake Balance Complete, după care se mai bea o cană mare de apă;
 • se ia o capsulă Digest & Cleanse cu 30-60 de minute înainte de Balance Complete;
 • se beau 60 ml de suc NingXia Red la fiecare masă;
 • se crește consumul de apă pe parcursul zilei, pentru a ajuta tranzitul intestinal;
 • sunt permise mici porții de fructe și legume crude între mese (de exemplu, un măr sau o pară, o cană de afine, legume fără amidon).

Fă clic pe pagina de titlu de mai jos pentru a consulta online broșura programului 5-Day Nutritive Cleanse, în care vei găsi mai multe detalii despre produse, modul de administrare și planul alimentar recomandat.

5-Day Nutritive Cleanse

Programul de purificare ar trebui urmat de patru ori pe an, pentru a ajuta la echilibrarea exceselor din dieta modernă.

După finalizarea perioadei de 5 zile, se recomandă adoptarea unei diete cu produse naturale, puțin procesate, și înlocuirea mesei celei mai puțin hrănitoare cu un shake Balance Complete. Pentru programele de management al greutății corporale, se vor înlocui două mese din zi. În plus, este indicat a se administra pe termen lung suplimente nutritive cu proprietăți energizante și antioxidante:

 • 60 ml de suc NingXia Red
 • 1 capsulă cu amestecul de uleiuri esențiale Longevity, de două ori pe zi
 • 1 capsulă OmegaGize³, de trei ori pe zi

NOTĂ: Acestea sunt recomandări minime. În funcție de situația ta particulară, este posibil să ai nevoie de un plan personalizat pentru administrarea de nutrienți specifici, cu o concentrație și intensitate mai mare.

Experiența mea cu protocolul 5-Day Nutritive Cleanse

Voi începe prin a face o scurtă paranteză - de ce am ales tocmai acest program de detoxifiere?

Ei bine, am avut trei motive principale care m-au determinat nu doar să testez acest protocol, ci și să îl repet de încă două ori până în prezent.

În primul rând, m-a încântat ideea unui detox care încorporează beneficiile uleiurilor esențiale. Am încredere în puterea extraordinară a acestor esențe de a acționa simultan pe mai multe planuri, de a se adapta nevoilor corpului nostru (multe uleiuri esențiale sunt adaptogene) și de a stimula organismul să își recapete sănătatea și echilibrul natural. Detoxifierea este un proces natural al organismului, dar atunci când este perturbat pentru o perioadă lungă de timp, efectele negative se manifestă nu doar la nivel fizic, ci și mental și emoțional.

În al doilea rând, știu că pot avea încredere totală în produsele Young Living – sunt create doar din ingrediente naturale pure, de cea mai bună calitate, în conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate din domeniu: programul Seed to Seal (De la sămânță la sigiliu’). 

Nu în ultimul rând, comparativ cu alte programe de detoxifiere pe care le-am văzut, acesta asigură întregul complex de nutrienți esențiali pentru organism, astfel încât corpul să nu fie privat de aportul necesar de proteine, minerale și vitamine pe parcursul celor 5 zile.

Perioada de pregătire

Am luat hotărârea de a urma programul de detox de la Young Living destul de brusc, într-o zi de joi la începutul lunii iulie. Revenisem recent dintr-o vacanță pe un vas de croazieră, unde nu avusesem prea multe opțiuni sănătoase pentru o alimentație vegană și în plus, îmi dereglasem sistemul digestiv mâncând la ore nepotrivite, din cauza unei diferențe de fus orar de 10 ore. Prin urmare, se impunea o perioadă de pauză și de simplificare a alimentației, pentru a permite corpului să își revină la parametrii normali de funcționare.

Determinarea mea era atât de mare, încât aș fi vrut să încep chiar de luni, însă comanda de la Young Living urma să ajungă abia în cursul săptămânii următoare, așa încât nu am mai avut răbdare și mi-am zis să pregătesc un pic terenul, ca să ajut corpul în procesul de detoxifiere.

Prin urmare, am profitat de oferta de vară pregătită cu mult drag și inspirație de echipa entuziastă de la Rawz și, timp de 5 zile, am urmat dieta lichidă Summer Detox – câte 6 smoothie-uri delicioase în fiecare zi, preparate din fructe și legume de sezon, înnobilate cu superalimente pentru a asigura necesarul de nutrienți. M-am felicitat ulterior pentru decizie, deoarece corpul obișnuindu-se cu un aport crescut de lichide, iar procesele de eliminare fiind deja activate, mi-a fost mult mai ușor să urmez apoi protocolul de la Young Living.

6 smoothies

* Sfat: Dacă ți se pare imposibil să ții o dietă lichidă înainte de a începe protocolul nutritiv de purificare, îți recomand ca în săptămâna anterioară să ai o alimentație cât mai naturală, cu multe fructe și legume proaspete, în care să reduci la minim consumul de carne, lactate și carbohidrați.

Pentru a ajuta procesul de eliminare a toxinelor, în fiecare zi am folosit mai multe uleiuri esențiale cu proprietăți de detoxifiere și drenaj, precum și diferite suplimente de la Young Living.

Iată cum se derula programul meu zilnic de luni până vineri, pe care, cu puține excepții (și fără smoothie-uri, desigur), l-am urmat și în timpul programului 5-Day Nutritive Cleanse:

Dimineața:

 • trezire la 05:30;
 • imediat după trezire – minim 15 minute de ‘oil pulling’ cu ulei de cocos și 3 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale de cuișoare și portocale sau 3 picături de ulei Thieves (o practică ayurvedică, excelentă pentru activarea procesului de detoxifiere generală);
 • 05:45 – o cană de 600 ml de apă caldă cu suc de la o jumătate de lămâie (preferabil bio – le-am găsit la Lidle și la Kaufland) + 1 capsulă cu 4 picături din amestecul de uleiuri esențiale Longevity;
 • 06:15 – 1 lingură de pudră ICP (supliment de fibre solubile și insolubile) + 1 lingură de semințe de in proaspăt măcinate, amestecate cu 600 ml apă și 60 ml de suc Ningxia Red (pentru un gust mai plăcut dar și pentru aportul de nutrienți și infuzia de energie);
 • 07:30 – primul smoothie din setul zilei.

În timpul zilei:

 • am consumat celelalte 5 smoothie-uri, la intervale de aproximativ 2-3 ore, având grijă să nu depășesc ora 19:30;
 • am suplimentat aportul de apă infuzată cu uleiuri esențiale de citrice, ajungând să beau aproximativ 1.5 litri de apă până seara (o mare victorie personală!);
 • am renunțat la orice alte stimulente de tip ceai sau înlocuitor de cafea (nu mi-a fost prea greu, pentru că oricum nu mai beau cafea de aproape 3 ani);
 • ori de câte ori mă simțeam lipsită de energie, inhalam din palme sau aplicam la ceafă și pe tâmple ulei de mentă sau amestecul En-R-Gee, iar în pulverizator alternam aceste uleiuri cu un amestec de uleiuri de lămâie, mentă și rozmarin.

Seara:

 • masaj pe zona ficatului cu 2-3 picături din amestecul de uleiuri esențiale JuvaFlex;
 • masaj după duș cu ulei anticelulitic cu uleiuri esențiale;
 • 2-3 capsule cu enzime digestive Detoxzyme sau 1 capsulă Essentialzyme;
 • 1 capsulă cu câte 2 picături de ulei esențial de Geranium (mușcată), Carrot Seed (semințe de morcov) și Lemongrass (iarbă de lămâie), pentru a susține funcția hepatică;
 • 1 capsulă cu 4 picături de ulei de Grepfruit înainte de culcare (combate retenția de apă, având un efect diuretic deosebit de puternic);
 • 2 capsule de Life 9, un supliment probiotic complex, înainte de culcare.

Ziua de sâmbătă

A fost una de trecere, înainte de a începe protocolul 5-Day Nutritive Cleanse. Am consumat exclusiv lichide:

 • 3 căni de limonadă din dieta Master Cleanse (o combinație din 300 ml de apă, sucul de la o jumătate de lămâie, 1 lingură de sirop de arțar grad B sau C și un vârf de lingură de piper cayenne – excelentă pentru activarea metabolismului și eliminarea toxinelor);
 • 2 litri de apă infuzată cu uleiuri esențiale de citrice;
 • smoothie-ul cu melatonină de la Rawz, rămas din ziua anterioară.

Ce am observat

Prima zi m-am simțit rău, pentru că detoxifierea începuse abrupt. Practic, toată ziua m-a chinuit o durere de cap aproape insuportabilă, care nu voia să cedeze la uleiurile esențiale pe care le folosesc de obicei. Din fericire, a doua zi dimineață nu mai aveam nimic, starea de disconfort accentuat dispăruse și nici nu a mai reapărut până la final.

Pentru prima oară de foarte mult timp, am reușit să adorm foarte devreme, în jur 19:30 - 20:30, și să am un somn profund și odihnitor de minim 10 ore, până când mă trezea ceasul dimineața. Mi-am dat seama că era efectul ultimului smoothie al zilei, care conținea melatonină. Pe de o parte, mi-a prins foarte bine, deoarece procesul de detoxifiere consumă energie iar organismul are nevoie să se recupereze, prin urmare am profitat de repausul oarecum impus. Aviz celor care știu că trebuie sau vor să rămână activi până seara târziu – atenție la ce oră beți acest smoothie!

În mod deliberat, am decis să nu fac efort fizic intens, deoarece simțeam că nu am suficientă energie pentru activități de acest gen.

Pe tot parcursul săptămânii am simțit cum corpul se mișca mult mai ușor, aveam mai multă energie vitală, emoțional mă simțeam mai echilibrată și aproape că puteam percepe cât de fericite sunt celulele corpului meu că primeau, în sfârșit, alimente pline de nutrienți esențiali!

Spre uimirea mea, deși mi s-a părut că cele 6 smoothie-uri erau consistente și mult prea mari (câte 500 ml) pentru cât puteam eu mânca într-o zi, am constatat că în total slăbisem 2 kg la finalul celor 5 zile de Summer Detox!  

Experiența mea cu protocolul 5-Day Nutritive Cleanse

Aceasta era a treia oară când țineam cura de detoxifiere de la Young Living și întotdeauna am respectat cu strictețe planul alimentar recomandat. De această dată însă, am vrut să intensific procesul de detoxifiere cu ajutorul uleiurilor esențiale și suplimentelor Young Living folosite în prima săptămână de Summer Detox (cu excepția pudrei ICP, pe care am înlocuit-o cu shake-ul Balance Complete de la micul dejun).

Bașance Complete

Dacă ai vreo reținere să bei shake-uri preparate din pudre concentrate, te asigur că Balance Complete va fi o surpriză foarte plăcută! Are o aromă de vanilie și citrice care amintește de înghețata sau budinca de vanilie. Ca să nu mă plictisesc de gustul care tinde să devină monoton spre final, i-am intensificat aroma adăugând, alternativ, câte 2 picături de uleiuri esențiale de lămâie, portocală, limetă, Citrus Fresh sau Thieves, care i-a dat o notă subtilă de cuișoare și scorțișoară.

O altă descoperire, complet întâmplătoare, a fost să prepar shake-ul cu minim 30 de minute înainte de a-l consuma. În acest fel, fibrele se umflă și se obține un lichid vâscos și sățios. Probabil că ar fi semănat cu o smântână mai groasă dacă aș fi folosit 250-300 ml de apă la o porție, așa cum se menționează în rețetă, însă eu am preferat să pun câte 400-500 ml de apă, pentru a crește aportul de lichide.

În timpul zilei, suplimentar față de planul alimentar recomandat, am băut câte 500 ml de apă între mese, în care am adăugat ulei de citrice sau de mentă, deoarece aceasta inhibă foamea, așa încât am ajuns sa beau 3 litri de apă zilnic! Este un truc simplu pentru a combate accesele ocazionale de foame de peste zi – avem senzația că ne este foame și ne repezim la o gustare mai mult sau mai puțin sănătoasă, când, de fapt, corpul are nevoie doar de apă.

În general, shake-urile și apa mi-au eliminat orice senzație de foame, prin urmare am consumat doar câteva dintre gustările recomandate în timpul zilei, iar acelea mai mult de dragul varietății și din dorința de a ronțăi ceva crocant.

Cum a decurs dieta pentru mine?

Ziua 1 – ușoară senzație de presiune la nivelul capului, fără accese de foame pe parcursul zilei. De asemenea, am simțit o ușoară balonare, ca urmare a faptului că stomacul începea să se adapteze și la alte alimente decât sucurile și legumele din săptămâna anterioară. Cel mai probabil, cauza balonării era creșterea bruscă a consumului de fibre. O cauză secundară ar putea fi proteinele din zer pe care le conține Balance Complete, iar eu, fiind vegană de peste 10 luni, organismul meu nu mai digeră ușor proteinele animale. Prin urmare, am urmat sfatul Young Living de a lua câte o capsulă de enzime digestive Essentialzyme la fiecare masă, pentru a elimina senzația de balonare.

Ziua 2 – din nou, senzație puternică de sațietate, așa încât nu am reușit să mănânc decât porții mici din gustările recomandate. Enzimele și-au făcut treaba, acționând eficient împotriva balonării. După-amiaza am simțit că îmi era puțin mai frig decât de obicei, deși nu schimbasem temperatura termostatului de la birou.

Ziua 3 – dimineata m-am cântărit și am constatat că, după 2 zile de cură, pierdusem deja 0,5 kg. La birou am fost mai energică și mi-am simțit corpul mult mai ușor. Seara am fost la o întâlnire, așa încât am pregătit shake-ul de la cină cu 2 ore înainte, ca să îl beau la terasă. M-am abținut să comand altceva în afară de o limonadă neîndulcită și o sticlă mare de apă plată, în care am adăugat uleiuri esențiale de citrice.

Ziua 4 – nivelul de energie crescuse și mintea era mult mai alertă, parcă mă descurcam mult mai ușor la birou, când aveam de rezolvat mai multe lucruri în paralel.

Ziua 5 – ultima zi a trecut repede, nu am avut deloc senzație de foame și aproape am renunțat să mai consum shake-ul de la cină. S-au menținut starea de energie, vitalitatea și acuitatea mentală observate pe parcursul zilelor anterioare. Nu aveam nicio poftă să mănânc altceva.

A doua zi, cântarul mi-a arătat că pierdusem încă 0,5 kg, deci 1 kg în minus la finalul celor 5 zile de program de detoxifiere! Eram mulțumită, având în vedere că în total slăbisem 3 kg pe parcursul celor două săptămâni.

Ce concluzii am tras

Rememorând experiența mea recentă cu protocolul 5-Day Nutritive Cleanse, dar și experiențele anterioare, pot spune că efectele și beneficiile au fost pe măsura așteptărilor și de această dată. Am constatat:

 • accelerarea procesului de eliminare a toxinelor și grăsimilor (acum am slăbit 1 kg, pe lângă cele 2 kg în urma dietei de la Rawz, însă prima oară când am ținut protocolul, am pierdut aproape 3 kg);
 • creșterea aportului de lichide, atât de benefic pentru o bună funcționare a rinichilor și pentru eliminarea toxinelor – au fost zile când am băut peste 3 litri de apă, fără niciun efort! Este o realizare importantă pentru mine, care reușesc destul de greu să beau necesarul zilnic de lichide (este interesant cum obișnuința nou creată poate dura și câteva săptămâni, dacă nu intervin neglijența și comoditatea de a bea apă…);
 • un excelent efect de diureză pe timpul nopții, datorită capsulei cu ulei esențial de grepfruit;
 • lipsa senzației de foame, datorită conținutului de fibre din shake-ul Balance Complete (11 grame de fibre per porție, adică 44% din consumul zilnic recomandat!), care au ajutat la absorbția și eliminarea toxinelor acumulate la nivelul intestinului gros;
 • dispariția poftelor (în cazul meu, pentru pofta de carbohidrați și alimente procesate, chiar dacă din gama de produse vegane) și eliminarea dezechilibrelor din regimul meu alimentar din ultima perioadă (mâncatul seara târziu, alimente combinate incorect) – sunt plăcut surprinsă că, la câteva săptămâni de la protocol, încă se menține această stare nouă de echilibru!
 • intensificarea simțurilor, ca urmare a pauzei acordate sistemului digestiv și a curățării toxinelor din corp – la birou, am perceput mult mai intens mirosul mâncării de la prânzul colegilor, iar când am reînceput să mănânc diversificat, am sesizat că alimentele aveau un gust mai pregnant, erau mai aromate;
 • o creștere semnificativă a nivelului de energie și vitalitate;
 • din punct de vedere emoțional, mai multă poftă de viață, încredere în sine și satisfacție pentru rezultatele obținute și pentru un aspect fizic mult îmbunătățit!

În plus, din experiențele trecute am constatat că ajută foarte mult să faci câte o ședință de hidrocolonoterapie înainte și după terminarea curei de purificare, pentru a susține procesul de detoxifiere la un nivel mai profund și, ulterior, pentru a asigura evacuarea completă a materiilor toxice din intestin. Dacă nu ai făcut niciodată o ședință de hidrocolonoterapie, te asigur că vei avea o mare surpriză – este uimitor câte reziduuri toxice sunt încă blocate în colon!

colon cleansing

Cum arată regimul meu alimentar după programul de detoxifiere?

Revenirea la o alimentație diversificată este o provocare în sine, pentru că încă din prima zi trebuie să fii pregătit cu variante de meniu sănătoase, care să nu suprasolicite și să bulverseze sistemul digestiv abia refăcut.

În cazul meu, având o alimentație vegană de aproape un an, mi-a fost relativ ușor să reiau practicile cu care mă simt cel mai confortabil:

 • dimineața îmi pregătesc un smoothie mare din fructe, polen crud, semințe și superalimente sau un iaurt vegetal cu polen și musli preparat în casă;
 • la prânz, mai ales în timpul verii, de obicei servesc o porție generoasă de salată, în care obligatoriu se regăsesc proteine vegetale (semințe de cânepă, quinoa, tofu, avocado, boabe de năut sau de fasole roșie);
 • seara nu prea reușesc să fiu consecventă cu cina, așa încât fie mă rezum la fructe și înghețată vegană sau improvizez gustări rapide, care nu necesită mult timp de preparare (dulciuri raw vegane, salate, paste tartinabile cu crackers fără gluten);
 • gustările de peste zi, de la birou, constau în fructe, dulciuri raw vegane sau biscuți vegani fără gluten (îi prefer pe cei produși de Hiper Ambrozia, variantele cu orez și coacăze, respectiv cu năut, hrișcă și orez, pe care le cumpăr de la Farmacia BebeTei);
 • îmi păstrez obiectivul de a consuma cel puțin 2.5 litri de apă zilnic;
 • încerc să mănânc la ore fixe și nu mai târziu de ora 19.00;
 • periodic, adopt postul intermitent, adică mănânc într-un interval de 8-10 ore și apoi nu mai consum alimente timp de 14-16 ore.

În plus, dimineața și seara urmez anumite protocoale cu uleiuri esențiale și suplimente Young Living, care au proprietăți antioxidante și detoxifiante, mă ajută la susținerea funcției digestive și îmi dau energie pe parcursul zilei.

Aș urma din nou acest program nutritiv de purificare? Cu siguranță, DA!

Aș recomanda protocolul și altor persoane? DA, fără nicio ezitare!

Este suficient de scurt și extrem de simplu, nu m-am simțit slăbită și nu am avut nicio senzație de foame, am avut flexibilitatea de a prepara shake-urile din timp, pentru a le consuma oriunde merg, iar gustările, chiar dacă nu întotdeauna am simțit nevoia de ele, mi-au oferit diversitatea dorită, pentru a nu mă plictisi de gustul meselor identice.

La final, aș vrea să fac trei precizări:

 1. Am ales să urmez dieta Summer Detox de la Rawz si apoi programul de purificare 5-Day Nutritive Cleanse nu pentru a pierde în greutate, ci pentru a-i permite corpului meu să se curețe de toxinele acumulate iar sistemului digestiv, să se reechilibreze. După o perioadă marcată de un program neregulat și dezechilibre alimentare, aveam nevoie de o resetare a metabolismului, care să ma ajute să fiu mult mai atentă la ceea ce mănânc și mai consecventă în ceea ce privește menținerea pe termen lung a unui regim alimentar corect și sănătos.
 2. Ceea ce ai citit aici este experiența mea personală, însă nu reprezintă o garanție că, urmându-se acest protocol, se vor obține aceleași rezultate sau lucrurile se vor derula în mod identic. Orice dietă este o experiență unică, influențată de foarte multe variabile, care diferă de la o persoană la alta și chiar la aceeași persoană, de la o rundă la alta. Și în cazul meu, de fiecare dată când am ținut acest program, corpul a reacționat în mod diferit (simptome neplăcute mai mult sau mai puțin acute, accese de foame sau dimpotrivă, o senzație de sațietate de lungă durată, variații mai mari sau mai mici de greutate etc.).
 3. Cel mai important este că oricând pot relua acest program pentru a-mi regla metabolismul după perioade de excese sau în care nu reușesc să urmez dieta mea obișnuită, cum ar fi perioadele de Sărbători sau în concediu.

Sper ca experiența mea să te ajute să urmezi calea potrivită pentru tine, pentru a-ți atinge obiectivele cu privire la starea ta de sănătate. Produsele Young Living te pot ajuta să ai un stil de viață mai sănătos, eliberat de toxine și infuzat cu energie vitală atât la nivelul corpului fizic, cât și în mediul în care trăiești. Tot ceea ce trebuie să faci este să le dai șansa să lucreze asupra ta și vei vedea diferența!

 

Alegeri inspirate îți doresc!

Știai că poți comanda setul 5-Day Nutritive Cleanse la preț de membru, cu o reducere de 24%?

 

Pentru aceasta, accesează link-ul de înscriere și creează-ți un cont gratuit, folosind ID 3537400 (achiziționarea unui set Premium Starter este facultativă). Mai multe detalii poți citi aici.

 

Dacă nu dorești să beneficezi de reducere, alege opțiunea Client cu amănuntul (retail) pentru a comanda produsele la preț întreg.